maanantai 29. joulukuuta 2014

Värjäilyä osa loputon :D

Päädyin pitkästä aikaa leikkimään noilla Kool Aideilla, mitä jemmasta löytyi. 

Kerrankin päätin kokeilla värjäillä myös muutakin kuin tuttua ja turvallista 7veljestä lankaa. Tällä kertaa värjäykseen päätyi kaksi 50g kerää novitan woolia sekä kaksi kerää myös sitä 7veikkaa. 
Woolia hamstrasin jossain hölmöyskohtauksessani (kyllä sitä voi kutoa vaikka onkin liian ohutta..) ja sitä on nyt lankavarastot täynnä. Ajattelin, että jos sitä jaksaisi jotenkin eri tavalla nyt kutoa, kun on itsevärjättyäkin.. Hieman kyllä epäilen mutta ainahan sitä voi kokeilla :D

Tuo alimmainen 7veljestä lanka on hieman kysymysmerkki väriltään.. Itse näen sen märkänä liilahkona ja kuivana kerittynä se on mielestäni harmaa. Mies totesi, että hänen silmissään se on ruskean-liilan-harmaa. Eli mikäköhän se oikeasti mahtaa olla.. Apua :D Rakastan olla värisokea tälläisissä tilanteissa. <3

Molemmissa 7veljestä langoissa olen käyttänyt sellaista kool aidia, minkä pitäisi olla liila mutta joka kuitenkin on ihan jotain muuta. Nyt sekotin siihen vielä sinistä päälle niin lopputulos on mielenkiintoinen. Ei pitäisi ostaa kaikkia juttuja niin montaa ekaan kokeiluun, sillä tuo kool aid oli aika pettymys ja nythän sitä vieläkin vain riittää tuolla kaapissa. Huoh.Tämäkin oli siis 7veljestä lankaa.


2 kommenttia:

  1. Kauniita lankoja oletkin saanut aikaiseksi. Minullakin on varastossa useampikin pussi tuota juomajauhetta mutta en ole taas pitkään aikaan saanut yhtään värjättyä. Tykkään kyllä hommasta kun haisee hyvälle ja on muutenkin helppoa värjäystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ittelläkin toi tuntuu olevan kausiluontosta toi värjäys, iskee inspis ni värjää koko ajan ja sit tulee tauko kunnes iskee inspis :D Ja noilla kooleilla värjääminen on kyllä kivaa, juuri noista mainitsemistasi syistä :)

      Poista