perjantai 19. joulukuuta 2014

Blogiarvonnan voitto

Olen monesti osallistunut kaiken maailman arvontoihin ja kilpailuihin niin netissä, kuin oikeassakin elämässä. En ole koskaan oikeen kuitenkaan voittanut niissä mitään. Silti sinnikkäästi olen osallistunut arvontaan ajatuksella, että ei sitten ainakaan voita jos ei edes osallistu.. Ja näinhän siinä kerrankin kävi, että minäkin satuin voittamaan :) 
Pongasin Tiian ihanasta blogista 12.12 arvonnan, jossa oli mahdollisuus voittaa suloinen lahjapussukka, jossa oli sisällä 8punaseetripalloa. Punaseetripallojen ideanahan on, että niitä laitetaan tekstiilien/lankojen jne joukkoon ja niiden pitäisi pitää mahdolliset ötökät poissa. Ja ottaen huomioon tuon lankavarastoni koon, ajattelin että tälläiset olisi hyvä olla. Ja niinhän sieltä sitten se voitto tuli ja posti oli tänään päivällä tuonut kirjeen perille :)

Kuvassa näinkin jo minkä näköinen lahjapussukka on tulossa mutta oli se livenä vieläkin kauniimpi. Ihana idea tehdä lahjapussukka ja kauniit värit oli Tiia valinnut tähän. Tarvitsisi vissiin itsekkin opetella virkkaamaan, että oppisi näin upeita asioita tekemään :)

Kiitos vielä Tiialle ihanasta palkinnosta ja mukavaa joulun odotusta hänelle ja kaikille jotka blogiani eksyvät lukemaan sekä ihanille lukijoilleni <3
2 kommenttia:

  1. Kiva kun tykkäsit ja oikein ihanaa joulua sullekin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin tykkäsin, miehellekki innoissani esittelin et kato minkä ihanuuden sain :)

      Poista