perjantai 5. joulukuuta 2014

Pakollinen tunnustus

Suunnittelin oikeasti sitä lankalaihista. Ihan aikuisten oikeesti.
Ja jollain tasolla siinä onnistuinkin, ainkin muutaman viikon. Lankaa ei laihtunut pahemmin mutta ei sitä ainakaan tullut kovasti myöskään tilalle.
Nyt huomaa kuitenkin, että voin henkisesti todella huonosti. Olen loputtoman väsynyt, tuntuu ettei mikään uni riitä.

Ja tämän seurauksena olen alkanut shopata. Shoppasin ensin hulluna neulekirjoja. Ei siinä mitään. Ne ovat hyödyllisiä kuitenkin.
Mutta kun niistäkään en ole edes vielä tehnyt mitään.

Nyt kuitenkin olen alkanut shopata taas lankoja. Päädyin jälleen iki-ihanan neuleunelmien sivuille ja kun siellä oli synttäritarjoukset, päädyin katselemaan lankoja. Ensimmäisenä päivänä kiusauksen sain vältettyä. Siellä oli kuitenkin useamman päivän synttärit ja tarjoukset vaihtuivat joka päivä, toisella selailu kerralla en enää voinut vastustaa kiusausta. Ei siinä mitään, ihania lankoja halvalla.
Mutta kun se laihis. Ja toki tilasin muutakin kuin lankoja neuleunelmista. Muutaman pussin kool aideja sekä Sannan tekemän megaihanan heijastinlepakon <3

Pitäisi vissiin alkaa käsittelemään asioita taas muuten kuin shoppaamalla. Mutta kun langat.. 

Mutta toisaalta tämä ei ole niin vakavaa, periaatteessa. Olin tehnyt itselleni lupauksen, joten en pahoita kenenkään muun mieltä nyt.

Nyt tarvitsisi yrittää ottaa itseään niskasta kiinni ja rauhoittua. 4 kommenttia:

 1. Siun pitää yrittää purkaa henkinen vointisi neulomiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Jotenkin ollut vaan niin loppu, ettei meinaa jaksaa edes neuloa :/ mut kyllä tää tästä, kuha stressi helpottais ja läheiset vois paremmin ni kyl tää sit varmaan :)

   Poista
 2. Musta tuntuu, että lankalaihiksetn - niin kuin kaikkien laihisten - alku on aina pahin. Ehkäpä juuri ensimmäinen kuukausi tai kaksi. Pari viikkoa voi mennä hyvin, ja sitten taas repsahtaa. Omassa lankalaihiksessani sain ostaa uusia lankoja ainoastaan käyttöön, en varastoon, ja se hillitsi todella paljon ostelua alkuun. Ja muutaman kuukauden laihistelun jälkeen lankojen ostaminen ei ole tuntunut enää edes niin tärkeältä, vaan laihistelusta on tullut normaalia. Laihisteluunkin täytyy alkuun vain tottua, niin kyllä se siitä sitten lähtee sujumaan.

  Toivottavasti stressi helpottaa ja shoppailuvietti hellittää! Voimia talveen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta :) Noin se varmasti onkin kuten kerroit.
   Mulle moni sano, et ei kannata koittaa lankalaihista alottaa tässä vaiheessa vuotta.
   En ole varma olivatko oikeassa periaatteessa vaiko eivät, jotenkin vain tuntuu, että tää talven lumettomuus ja vesisade vaan pahentaa ahdistusta yhdistettynä sitten tähän kaikkeen muuhun stressiin ja huoleen mitä painaa päälle.. Että sen puolesta ehkä olisi ollut parempi aloittaa kesällä valoisalla :)

   Mutta kaipa tämä tästä, ihanaa kun tsemppasit :) Ja just toi, et osasit kertoo omasta kokemuksesta on oikeesti tosi kannustavaa. Kiitos :) Voimia talveen myös sullekkin :)

   Poista