perjantai 12. joulukuuta 2014

Regia kerrosrivinnousut

Silloin kun nämä langat tulivat kauppoihin, oli näitä kivoimman värisiä pakko tilata heti. Olen tykännyt regian langoista kovasti ja regiasta tehdyt sukat ovat ihanat jalassa.

Tämä lanka kuitenkin.. HUOH. Aivan järkyttävä. Ongelmana ei välttämättä ole koko tämän merkkiset langat vaan kerä taisi olla vain huono. Kierre oli niin löysää, että oli pakko koko ajan yrittää olla tarkkana, että saa koko langan mukaan neuloessa. Silti aina välillä huomasi pieniä langan pätkiä siellä täällä, kun ei ollutkaan koko langan pätkä tullut mukaan. Värit myös hyppivät välillä miten sattuu, mikä ei kyllä itseä haitannut mutta perfektionisti neulojia varmasti häiritsisi. Solmuja oli muutama, mutta niitä on kaikissa langoissa joskus. Ei kaada maailmaa mutta olisi kiva, että myös muut langanvalmistajat kuin Novita myöntäisivät tämän avoimesti lankojen vyötteissä. 

Lisäksi löytyi kahta eri kokotaulukkoa tämän paksuiselle langalle ja toisen taulukon mukaan sukkia tehdessä, tuli niin pienet sukat etteivät ne menneet edes omaan jalkaan, saati sitten miehen jalkaan vaikka piti nimenomaan mennä koon 42 jalkaan. Toisessa luki, että 40silmukkaa ja toisessa sama kuin 6-säikeisiin regioihin ja 7veljestä lankoihin eli 48silmukkaa. Tämähän on siis 8säikeistä Fresh Uni&Color lankaa. Tein sitten 48silmukalla nämä ja kappas vaan johan meni omaan jalkaan.
Tämän silmukkamäärä asian takia myös lanka jäi pyörimään vain kaappiin. Tuntui turhauttavalta, kun ei sitten tiennyt mitä taulukkoa uskoa. Kunnes sitten päätin langan selättää ja hyväthän näistä sitten kaiken sen kiukun ja kiroamisen jälkeen tuli. 
Salama vääristi värejä hieman kirkkaammiksi, kuin mitä ne oikeasti ovat mutta värit ovat mielestäni silti nätit.

Tätä lankaa löytyy vielä toinen kerä raitalankana ja kaksi kerää yksivärisenä. Eli tulen vielä kokeilemaan, millaisia muut tämän sarjan langat ovat.

Kerrosrivinnousut
Lanka: Regia Fresh Uni&Color
Ohje: 1-2kerros: 3oikein, yksi nostetaan.
3kerros: kaikki oikein. 
Puikot: 4mm Knit Pro Symfonie (jotka ekaa kertaa käytössä tuntuivat kamalilta mutta saattoi johtua hankalasta langasta..)
Langan menekki: -95g
Jalan koko:40
Kantapää tavallinen vahvistettu ja kärkikavennukset ovat ylivetokavennuksia, joka kerroksella.


Tässä kuvassa värit ovat aidoimmat.

Olipas muuten ihanaa saada jäljelle jäänyt kerä keriä nätiksi pikku jämäkeräksi omalla kerijälaittella <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti