keskiviikko 31. joulukuuta 2014

JyJu-15 nro.1: Nilkkasukat fluormaniasta

Halusin tehdä kerrankin omallekkin miehelle fluormaniasta sukat ja kun itselläni tykkäsin nilkkasukista, päätin kokeilla myös hänelle sellaiset tikuttaa. 

Olen jotenkin hirveän epävarma aina nilkkasukissa tuosta varren pituudesta. Miten monta kerrosta oikeasti toimii, sillä en halua tehdä liian lyhyttä vartta enkä kuitenkaan myöskään liian pitkää, kun on tarkoitus olla nilkkasukat.
Olen todennut, että kerrosten määrä on hyvä, kun se on suurinpiirtein yhtäpitkä kuin kantapää. Eli jos kantapäässä on 24kerrosta on se sama myös varressa. Silloin näyttää jotenkin tasapainoisemmalta, ainakin omasta mielestä.

Näissä jaksoi jälleen tuo fluormanian riittoisuus yllättää. Tuntui nimittäin, että lankaa ei mennyt oikein yhtään.. eikä sitä sitten mennytkään kuin 71g. On se riittoisaa lankaa :)

Neon sukat
Aloitus: 24.12
Valmis: 25.12
Paino: -71g
Mallista: Varressa 1oikein, 1nurin joustinneuletta 26kerrosta ja kantapäässä sama vahvistettuna neuleena.

Näissä sukissa jälleen huomasi miten vaikeaa kuvattavaa fluormania oikeasti on. Värit ovat edes vähän oikein noissa kuvissa, kun sukat ovat jalassa. Piti laittaa tuo missä värit ovat väärin ihan sen takia, että näkee sen kontrastin.Värit todella vääristyeet o.o


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti