tiistai 30. joulukuuta 2014

Löysäpipoisten JyJu-15 esittely

Uskaltauduin vihdoin lähtemään mukaan näihin erilaisiin neulomistempauksiin. Monta kertaa näistä blogeista lukenut ja ei vaan ole uskaltanut lähtee osallistumaan. Nyt kuitenkin osui facebookissa silmään mainos tästä ja totesin, että miksei edes kokeilisi.

Eli tapahtuman nimi on löysäpipoisten JyJu-15 ja nimen lyhenne tarkoittaa jouluyöstä juhannusyöhön. Ideana on, että JyJu-työn saa aloittaa 24.12.14 klo 00:01 ja 20 työtä pitää olla valmiina juhannusyöhön mennessä. Kuitenkin jos arvontaan halusi osallistua, pitää kaikki työt olla aloitettu 30.4.15 klo 23:59 mennessä. Työt saa toteuttaa virkkaamalla tai neulomalla ja niihin tulee kulua lankaa vähintään 250m tai 50g. Eli esimerkiksi yhdet junasukat vauvalle eivät vielä ole yksi kokonainen työ tässä. 

Täällä siis alkaa seuraavat 20 tekemääni käsityötä olemaan näitä JyJu-15 töitä ja teen niitä varten erillisen listan sivulle myös, minne merkkaan valmistumisajan jne oleellisen tiedon mitä tässä JyJussa halutaan tietää.

4 kommenttia:

 1. Samassa paatissa ollaan. :D Kaksi työtä oon saanut aloitettua, ja valmiiks jo stressaan ettei ne loput 18 valmistu koskaan. Eihän tässä oo aikaa paljon mitään neuloa yksiä kämmekkäitä ja huivia valmiiksi. Heh.

  VastaaPoista
 2. Hei kiva, että löyty tälleen toinenki jyjuilia :) mulla tulossa huomenna postaus ekasta valmiista jyjusta ja perjantaina toinen :) viel tarvii saada toinen sukka valmiiks niin sit olis kolme työtä valmiina :) elä ressaa, kyl sä ehit :) onhan tässä vielä vaikka kuinka paljon aikaa :) teetkö millasta huivia? Millasesta langasta? :) Ite teen vallan sukkia mut tarvis vauvan peitto ainaki tehä ja kokeilla tehä toukkapussia jajajaja vaikka mitä :D onneks viel on aikaa :) tsemppiä Jyjuun :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin Jyjuilen :D Eka työ on päättelemistä vaille valmiina ja toinen melkein puikoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva, et jyjuilijoita tulee näinkin vastaan eikä vaan fb ryhmässä :)) tsemppiä jyjuun :)

   Poista