perjantai 26. joulukuuta 2014

Koiralle pikku tumput

Vielä ehti yhden pikkutyön tehdä joulupakettiin. Avopin koira rakastaa kantaa lenkillä jotain pientä ja olikin innostunut nyt kun avopille oli viety noi edelliset joululahja sukat itsepaketoitavaksi, niin koira oli innostunut niiden olevan hänelle. Oli siis pakko tehdä jotain pientä myös koiralle, mitä voi sitten lenkillä ollessa kantaa itse mukana :)

Eli näissä oli ideana, että ei tarvitse olla kestävä lanka eikä ole väliä oikein noilla silmukkamäärilläkään. Kuhan on tarpeeksi iso, että koira saa kannettua hyvin.

Langan kuvioinnista en itse tykännyt mutta eräs ystäväni ihastui lankaan, joten loppulanka meni lahjoituksena pois.

Koiran joulutumput
Langan menekki: -27g
Langan nimi: Gründl Big Mamma Print
Puikot: 4mm koivuiset
Varressa pelkkää 1oikein 1nurin-joustinneuletta ja "kämmenosa" pelkkää suoraa jolloin kuvio erottui selkeämmin.Nämä valmistuivat siis jo tiistaina, haluan julkaista blogissa 3kertaa viikossa joten siksi nämä tulee esiteltyä vasta perjantaina. Eli blogitekstit laitan ajastuksella maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin tulemaan :)

4 kommenttia:

 1. Heeeei. Miten nuo tekstit saa ajastettua? Nyt en oo saanut kyllä aikoihin mitään tehtyäkään mutta ihan mielenkiinnosta kyselen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meet siihen tekstin julkasu kohtaan ja siel oikees sivupalkis mis on ne tunnisteitten lisäämiset niin siin on kohta aikataulu. Sieltä voit valita joko, et julkasee heti tai sit jonku tietyn päivän ja kellonajan tai pelkän kellonajan :)

   Poista
 2. Jee. Kiitos :) ja ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista