maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kin-sukat

Facebookissa on sellainen kiva ryhmä, kuin pitsiä ja palmikkoa sukissa. Ryhmän alkuperäisenä ideana oli, että ryhmän perustaja valitsee kahdet pitsisukat sekä kahdet palmikkosukat ja molemmista äänestetään kummat ryhmä haluaa tehdä. Eli joka kuukausi tuli yhdet pitsisukat sekä yhdet palmikkosukat yhdessä tehtäviksi. Ryhmässä on paljon väkeä ja lisää tulee koko ajan ja tämän myötä monelta on tainnut jäädä ryhmän alkuperäinen idea sivu suun. 
Nykyään ryhmässä ryhmän perustaja valitsee joka kuukausi joko pitsi- tai palmikkosukat ja jakaa ohjeen ryhmään. Siitä voi sitten jokainen valita tekeekö sukat vai ei. Tarkoituksena tosiaan oli, että ryhmässä tehtäisiin yhdessä kyseistä mallia ja näin ollen olisi aina joku joka osaa auttaa, jos on jotain ongelmaa tekemisessä. 

Erään kuukauden sukkamallina olikin Sari Suvannon suunnittelema Kin-malli. Malli on kiinnostanut siitä asti, kun sen ekan kerran näin ja ajattelin silloin sen olevan liian vaativa, että sitä koskaan pystyisin tekemään. Kumma miten oma asennoituminen vaikuttaa siihen uskaltaako kokeilla jotain mallia vai ei. Kummasti sitä tuonkin mallin osasi meinaan tehdä, kun vain lähti tekemään.

Mallin ohje oli muuten hyvä mutta kaavio oli liian pieni ja vaalea minun makuun. Vaikea seurata kaaviota, jota ei kunnolla näe. Siksi tein tähänkin malliin oman kaavion isompana ja tummempana ja johan lähti sujumaan. Niin me olemme erilaisia, toiset näkevät hyvin tuollaisen pienen ja haalean kaavion ja toiset taas eivät näe. 
Tämän mallin alussa tein virheitäkin, koska en nähnyt kaaviota kunnolla ja kyselinkin ryhmässäkin apuja, että mikä menee pieleen. Kummasti virheetkin lakkasivat, kun näki mitä piti tehdä :D


Kaiken kaikkiaan malli on aivan ihana ja näyttää valmiinakin todella kauniilta. Yksi kauniimpia malleja mihin olen törmännyt tähän mennessä. Eikä ole vaikea, kun vain näkee mitä tekee ja tekee oikeasti ohjeen mukaan ;)

Kin-sukat
Ohje: klik
Kohde: Hyväntekeväisyys
Koko: 38/39
Aloitus: 4.3.2016
Valmis: 7.3.2016
Lanka: Novita 7veljestä oranssi
Puikot: 3,75mm
Langan menekki: 103g


Ps. Muita Sarin ihania neuleohjeita pääsee täältä katsomaan (ovat ilmaisia): klik 
Ja hänen bloginsa löytyy täältä: klik
10 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! :) Malli on itselläkin tehtävien listalla, mutta se lista on pitkä. :D

  VastaaPoista
 2. enpäs tiennytkään että myös noin hauska face ryhmä on olemassa, täytyypä käydä kurkkaamassa :) ihanat sukat. olen näitä katsellut ja nähnyt mutta kuvio on aina jotenkin jäänyt sukissa langan pimentoon. kiitos lähi kuvasta :) on todella kaunis malli !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä ryhmää mainostettiin joskus voihan villasukassa ja sieltä itse sen pongasin :) oliskohan siitä joku melkein puolitoista vuotta kohta jo (?). Mut on kiva ryhmä, kannattaa tutustua jos kiinnostaa :) ja kiitos :)

   Poista
 3. Tosi kauniit sukat... ja ihan min lemppariväriä. ;)

  VastaaPoista