perjantai 15. huhtikuuta 2016

Siili sukat

Ennen jäämistäni äitiyslomalle työskentelin aivan ihanalla osastolla sairaalassa. Tykkäsin kovasti osaston henkilökunnasta, sillä he erosivat niin paljon siitä miten olin tottunut sairaalassa ihmisten olevan. He ottivat myös meidän ammattiryhmän osaksi porukkaansa, eivätkä asennoituneet niin, että puhdistuspuolen ihmiset olisi jotenkin vähemmän tärkeitä sairaalassa kuin muut. 

Täällä osastolla tutustuin aivan ihanaan välinehuoltajaan. Hänen tekemiään kortteja olin ostanut jo aiemmin työskenneltyäni eri sairaalassa hänen kanssaaan samalla osastolla. Siellä työ oli kuitenkin hänelläkin niin hektistä ja olimme selkeästi eri porukkaa niin emme kauheasti tulleet jutelleeksi siellä. Täällä toisella osastolla tilanne onneksi muuttui, koska hänestä tuli yksi luottohenkilöistäni myös tämän raskauden aikana. Kävi ilmi, että ihanien korttien lisäksi hän vieläpä neuloo. Monesti kertoi neulovansa siilisukkia ja lapasia ja en kehdannut myöntää ääneen, mutta sellaiset olisin halunnut meidänkin lapselle. Ajattelin, että hänelläkin on niin paljon kaikkea muuta, että en voi tilata häneltä siilisukkia. Viimeistä kertaa nähdessämme osastolla hän sitten yllättikin minut. Hän oli halunnut varta vasten meidän pojalle tehdä aivan ihanat siilisukat. Ja olen edelleen hämmästyneen iloinen, että joku oikeasti haluaa meidän lapselle pyytämättä tehdä itse jotain :) Arvostan todella paljon kaikkea itsetehtyä ja siilisukkia, kun en osaa itse tehdä oli tämä lahja jotenkin erityisen suloinen. Kiitos vielä Tanjalle <3

Tanjan tekemiä kortteja pääsette katsomaan tätä kautta (ja tätä kautta niitä voi tilata myös): klik.
Häneltä kortit ostamalla voitte ainakin olla varma, että on itse tehtyjä ja laadukkaita sekä saatte juuri sellaisia mitä itse haluatte myös :) Ja samalla tuette kotimaista työtä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti