tiistai 5. huhtikuuta 2016

Junasukat

Moni on kehunut maija ja janne lankoja ja tästä syystä päätin itse myös ottaa niitä kokeiluun. Ja täytyy kyllä myöntää, ainakin maija vaikuttaa tosi kivalta langalta. Pehmeää neuloa ja kierre sopivan tiukka, jotta myös rannevaivaisen on helppo siitä neuloa. Töissä suosittelin eräälle naiselle tätä lankaa tästä syystä ja hänellä oli taas päinvastainen kokemus. Lanka oli ollut todella paha pettymys. Toki saattoi olla maanantai-keräkin mutta vielä en osaa sanoa itse tarkemmin asiasta mitään, koska kokemusta vähän vain tästä langasta. Varastosta tätä (sekä jannea) löytyy nyt joitain keriä kuitenkin, eli joskus tulee tätäkin testattua varmasti uudestaan. Ensikokemus ainakin oli todella positiivinen.

Nämä sukat ovat (jälleen..) vanhaa tuotantoa. Jääneet jostain syystä päättelemättä ja unohtuneet kassin pohjalle. Poika. jolle nämä alunperin tein, on jo kasvanut niin paljon, että näiden käyttäjä vaihtui. Taidan jättää omalle pojalle syksyä varten nämä. 

Ja päätellen potkimisaktiivisuudesta tätä tekstiä kirjoittaessa, pojalle taitaa kelvata sukat ;) Tai sitten ei tykkää kun on läppäri sylissä :D

Junasukat
Lanka: Gjestal Maija Space
Puikot: 3mm
Paino: 43g

8 kommenttia:

 1. Kivat sukat.
  Itse ostin myös hetki sitten pari kerää maijaa. Vielä ovat keränä, mutta tämän innoittamana pitääkin laittaa jonoon ylemmäksi että pääsen myös testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Toivottavasti sunkin kokemus langasta on yhtä positiivinen, kuin itsellä :)

   Poista
 2. Junasukat on niin näppärät! Meillä on Nöpsyllä parit ja tuo on kyllä hyvä malli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, et on ollut toimiva malli :) Kannattaa siis tehdä jatkossakin :)

   Poista
 3. Junasukat on tosi hyvät! Neulon Maija ja Janne langoista aika paljon, tykkään. Kierteet kohillaan samoin pehmeys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla kokemuksia lisää myös Jannesta, uskaltaa sitten varmemmin siitäkin joskus tehdä aikuisillekkin, kun on kerta toimiva lanka :) Ja toi pehmeys oli kyl hyvä tässä langassa. Ei ollut kuitenkaan liian pehmeä niin sopi just rannevaivasellekkin :)

   Poista
 4. Tein junasukat omalle pojalleni raskausaikana. Sukat pysyivät hyvin jalassa, koska niissä oli pitkät, joustavat varret. Teräosa oli myös nerokas: sukkahan tavallaan kasvaa lapsen mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni onkin tota mallia kehunut, että taitaa tosiaan olla paras mahdollinen malli oikeasti pysymään lapsen jaloissa :)

   Poista