keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Synttärisukkaringin sukat

Minulla oli 12.4 syntymäpäivät ja osallistuin facebookissa huhtikuun synttärisukka-rinkiin.
Facebookista löytyy ihana ryhmä nimeltä sukkarinki suomi, jossa siis järjestetään säännöllisin väliajoin eri teemoilla erilaisia sukkavaihto rinkejä. Viime vuonna harmittelin, kun huhtikuun synttärisukka-rinki meni ohi suun joten tänä vuonna se oli itselle aivan ehdoton juttu, että siihen haluan osallistua.

Ryhmän ylläpitäjä on koostanut kattavan kysymyslistan, johon jokaisen rinkiin osallistuvan on vastattava. Tällä kysymyslistalla pyritään minimoimaan väärän kokoisten sukkien saaminen yms ongelmat mitä tälläisissä vaihdoissa voi esiintyä. Tämä oli nyt toinen rinki mihin osallistuin ja sain todella kauniit sukat. Harmi vain, että ne olivat kaksi numeroa liian isot joten itselle ne eivät päädy käyttöön. Sama juttu kävi lopulta ensimmäisenkin sukkaringin sukkien suhteen. Oli tehty liian isoilla puikoilla käsialaan nähden ja sukat lörpähtivät käytössä kolme numeroa liian isoiksi. 
Nämä synttärisukkaringin sukat kuitenkin ovat sen kokoiset, että kysyin siskoni mieheltä joka rakastaa villasukkia, että jos ne hänelle kelpaisivat. Ja hän ilahtui ajatuksesta kovasti. Eli sukat päätyvät silti hyvään kotiin ja varmasti käyttöön, vaikka ne eivät minulle sopineetkaan :) 

2 kommenttia:

  1. Sukkaringit ovat kyllä kivoja. Itse olen osallistunut vain yhteen mutta se oli sitäkin hauskempaa, sain yllätyksekseni kahdet sukat. (: Ja molemmat parit ovat olleet ihan mun lemppareita, paljon käytän ja sopivia ovat. Pitäisikin osallistua taas johonkin rinkiin. Harmi, kun sulle on sattunut isoja sukkia. Joku kerta vielä tärppää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään kanssa kovasti sukkaringeistä :) Harmittaa vaan kun tuntuu olevan niin huono tuuri näiden suhteen. 3kertaa olen osallistunut ja kerran vain on tulleet sellaiset sukat, että ovat olleet hyvät omaan jalkaan vielä myöhemminkin. Mukava, että sulla ollut parempi tuuri noiden vaihtojen suhteen :)

      Poista