perjantai 27. helmikuuta 2015

JyJu-15, nro 19: Pinkit perussukat

Joskus vaan tarvitaan niitä tuttuja ja turvallisia perussukkia. Niitä, kun varmasti mahtuvat kenkiin ja mallineule ei paina jalkaa mistään kohtaa ja mitkä ovat varmasti hyvät muutenkin jalassa.

Olen nyt tosiaan enemmänkin neulonut erilaisia sukkia hyväntekeväisyyteen ja tulin ajatelleeksi, että olen tehnyt vallan isommille jaloille sukkia mutta en pienemmille. Siksi nämä sukat tuli tehtyä vähän pienempinä kuin yleensä.

Lankana tuttu ja turvallinen novitan 7veljestä. Jostain syystä monella tuntuu olevan ongelmia 7veikan kanssa, eivätkä sitä siksi halua käyttää. Itse siitä pidän vieläkin sen pölyisyydestä ja värivirheistä huolimatta. Ja jopa ne solmutkin menee ilman, että oma maailmani siihen kaatuu. Varsinkin, kun ne myönnetään avoimesti langan vyötteessä.

Pinkit perussukat
Lanka: Novita 7veljestä
Puikot: 3,5mm
Koko:37
Aloitus: 16.2
Valmis: 21.2
Paino: 80g


6 kommenttia:

 1. Hih, mua naurattaa aina toi voihan villasukka ryhmä kun hirvee haloo tulee novitan solmuista ym :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika, tuntuu naurettavalta et ihmisten elämän suurin ongelma oikeesti on solmu :D ihan oikeesti, toiset näkee nälkää, ihmisii ja eläimii kidutetaan, raiskataan, murhataan ymsyms ja naisten isoin ongelma on SOLMU :D mittasuhteet elämäs kunnos ja sitä rataa ;)

   Poista
  2. hirviää tahtia sulta tippuu sukkia puikoilta :) tuleks tekeen munkin kesken eräset loppuun?? ;)

   Poista
  3. No joskus tulee nopeemmin, joskus hitaammin :) ei se nopeus aina oo hyvä ;) mut eiku tekeen vaa ni joha tulee valmista :)

   Poista
 2. Sukkia syntyy kuin sieniä sateella. Neuloosi on ihan kiva oireyhtymä. :) Menenpä minne tahansa, lähes aina on sukkapuikot ja lankakerä matkasa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä mukava "sairaus" tämä pakkoneuloosi :) sama vika itsellä, pakko neuloa aina ku mahdollista :) tullut riippuvaiseksi neulomisesta mutta eipä tuo haittaa, kaipa sitä pahempiakin riippuvaisuuksia voisi olla :)

   Poista