maanantai 16. helmikuuta 2015

JyJu-15, nro.15: Fantastico sukat

Pidän omassa puhelimessani myös JyJu-15-listaa ja siinä listassa nämä sukat ovat itseasiassa jo kohdassa 7. Nämä sukat on alotettu jo 7.1 ja olen koittanut aika pitkälti mennä sillä asenteella, että teen työn loppuun ennen uuden aloittamista. Näiden sukkien kohdalla kuitenkin alkoi jokin tökkiä ja pahasti. Joten sukat jäivät odottamaan parempaa hetkeä. Näin ollen nämä valmistuivat kuitenkin listalle numero viitenätoista.

Fantastico on miellyttävä lanka neuloa ja tässäkin kerässä oli ihanat värit. En vain ymmärrä mikä näissä alkoi tökkiä niin, että ei vaan voinut neuloa heti loppuun.

Fantastico sukat hyväntekeväisyyteen
Aloitus: 7.1
Valmis: 5.2
Paino: 74g
Koko: 42
Puikot: 3,5mm
Lanka: Regia fantastico
Ohje: Näissä tein 2oikein 2nurin joustinneuletta muuten, paitsi joka neljäs kerros neuloin 2oikeaa silmukkaa ristiin. Näissä sukissa se tapahtui niin, että ensimmäinen oikea silmukka nostetaan puikolta toiselle, kudotaan toinen oikea silmukka oikein ja vedetään nostettu silmukka kudotun yli, ottaen samalla siihen yhden silmukan lisää. Eli vähän niinkuin ylivetokavennus mutta silmukkamäärä ei vähene. 

4 kommenttia:

  1. Miekii tein joulun aikaan aikaan samaisesta langasta mutta pinkki-kirjava väristä sukat veljen vaimolle. Todella mukava lanka neuloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin sitä lankaa mitä en ole nähnyt muuta kuin kuvissa :/ Kuvissa näyttää kauniilta mutta kurja, ettei sitä keränä löydy mistään :( kaunis lanka :)

      Poista