keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Välineurheilua ja kehut.

Pakko esitellä teillekkin, kun pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin tilaamaan succaplokki nimisestä myymälästä ihanat sukkaplokit. Niiden kanssa on hyvä esitellä sukat sekä viimeistelyvaiheessa sukat on hyvä kostuttaa ja jättää plokkiin kuivumaan, jolloin pinta tasottuu ja siliää. Ja pitsineuleet nyt vaan näyttää paremmalta, kun pintaa on hieman levitetty sukkia esitellessä.

Succaplokki on suomalainen pienyritys, joka valmistaa erilaisia neulontatarvikkeita kierrätysmateriaalista. Tämä oli syy miksi halusin juuri heiltä tilata, enkä esim tehnyt itse jostain leikkuulaudasta tms plokkeja. Halusin tukea pientä yritystä ja pakko todeta, että ilahduin varsinkin pakettia avatessa huomattuani, että yritys todella tukee kierrätystä. Pakkausmateriaalit oli mahdollisimman minimaaliset, pahvilaatikko oli juuri oikean kokoinen tuotteille ja tuotteet oli suojattu käärimällä ne vielä vanhaan sanomalehteen. Kierrätystä siis kunnolla. 

Paketistani paljastui kaksi eri kokoista sukkaplokkia sekä liike oli halunnut pienen kiitoksen laittaa tilauksesta, joka oli suloinen puikkomitta-avaimenperä. Lahjaksi saatu avaimenperä succaplokin päällä :)

Tämän kaltaisia liikkeitä pitäisi olla enemmän suomessa. Pienyrityksiä, jotka tukevat kierrätystä ja valmistavat silti laadukkaita tuotteita asiakkailleen kohtuu hintaan.  Succaplokin kotisivuille pääset tästä.

Succaplokin asiakaspalvelustakin on todettava, että tuli hyvä mieli jo pelkästään siitä (jonkun mielestä ehkä pikku seikka), että laitettuaan tilauskäsittely viestin minulle oli viestiin erikseen lisätty viesti:"Kiitos paljon tilauksesta ja hyvää talven jatkoa! :)". Tällä tavalla osoitettiin se, että asiakas otettiin oikeasti huomioon eikä vain laitettu jotain automaattista viestiä tulemaan, että tilaus on käsitelty. Kuten olen aiemminkin jo sanonut, itselleni on asiakaspalvelu hyvinkin tärkeää. Jos se pelaa, haluan yritystä tukea. 

Näin kivalta näyttää edellisessä postauksessa esitellyt piirakka-sukat plokissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti