perjantai 3. lokakuuta 2014

Raskasta viikkoa ja lankoja

Tällä viikolla on ollut jollain tasolla hyvin kaaottinen meno. Aloitin maanantaina uudessa talossa työt, sain samaan syssyyn ensimmäisen työssäoppijan perehdytettäväksi ikinä, oli miehen mutsin muuttoa (meille tuli sieltä miehen vanha sänky ja joitain muita tavaroita varastoon ja tähän liittyen tuntui, että saadaan täysi sota päälle..), oli täysin turhaa riitelyä, rakkauden tunnustuksia exältä, työhaastattelua ja vaikka mitä. Liikaa kaikkea joka suunnalta. Luojan kiitos nyt on perjantai ja viikonloppu vapaata niin saa edes hetkeksi hengähtää.

Olen huomannut, että kun ahdistun tms päädyn shoppailemaan... neulekauppoihin :D Ja niin nytkin. Lopputuloksena tilaus Neuleunelmissa, Lankakamarissa ja Novitalla. Ja kun tämäkään ei vielä riittänyt piti ostaa cittarista novitan woolia. Meni taas hieman yli..
Neuleunelmista oli oikeastaan ainoa järkevä tilaus mikä OIKEASTI tuli tarpeeseen.
Olen nyt kevään lopusta asti polkenut työmatkat pyörällä ja näin syksyn tullen huomannut, että tavalliset sormikkaat ei aamuisinkaan enää riitä ja kun Neuleunelmien facebook-sivuilla oli juttua, että Sanna oli tehnyt lapasia huovuttamalla, oli sellaiset pakko tilata. Lapaset ovat 100% villaa ja niin ihanan lämpimät. Tänään kun satoi vettä töistä tultaessa, oli ihana polkea kotiin kun edes kädet oli lämpimät ja kiitettävän kuivat :) Lisäksi oli tullut Smc.ltä uutta akryyli lankaa mikä kiinnosti, niin suunnittelin jo, että siitä saisi hauskat sukat yhdistämällä isoveli lankaan :)

Neuleunelmista lankaa, ihanat lapaset <3, sekä langanohjain :)

Novitalta tuli "hieman lankaa" :D

Ja koska neulonnassa tarvitaan kaiken maailman apuvälineitä :D
Lankakamarin paketissa oli söpö sydän pitämässä paperin kunnolla kiinni :3

Lankakamaristakin tuli yllättäen tilattua lankaa. Ja kokeiluun uudet puikot <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti