lauantai 4. lokakuuta 2014

Sukkia ja värjäilyasiaa


Kävin perjantaina viemässä asunnottomien yön villasukka keräykseen neulomani sukat.
Yhteensä pareja meni 12kappaletta keräykseen :) Vaikka viikko on ollut raskas, olen saanut jotain neulottua sentään. Lopputuloksena asunnottomien yöhön siniset sukat 7veljestä raitalangasta ja ale nostalgiasta, kokoa 42-43.
Siskoni vanhimmalle lapselle sain valmiiksi fluormaniasta tavalliset sukat, kokoa 22-23. Näyttävät niin hassulta noiden asunnottomien yön isojen sukkien rinnalla :DLisäksi neuloin exäni äidille Regian stripemaniasta muurahaisenpolku sukat. Kokoa tuli 39 :) Harmi, kun ei voinut omaan jalkaan kokeilla niin olisi saanut kuvan, jossa malli näkyy kunnolla. Tykkään tuosta muurahaisenpolusta.
 Aloin kerimään tuota itsevärjättyä mustan oranssia lankaa, jonka esittelin  täällä (klikkaa linkkiä). Lopputulos oli, että musta väri ei tosiaan ollut kiinnittynyt yhtään vaan levisi käsiin. Sain neuvona tutulta, että koittaa pestä lankaa, jolloin musta väri lähtisi pois ja jäisi jäljelle vain oranssi. No eipä mennyt niinkuin ajattelin.. Musta väri lähti ja värjäsi koko muun loppu langan ja kiinnittyi nyt niin hyvin kiinni, että lankaa ei saanut enää puhtaan oranssiksi vaan oli aivan järkyttävä. Lopputuloksena heitin koko langan roskiin, kun meni niin hermot..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti