perjantai 14. marraskuuta 2014

Vauvan ruttusukkaa


Yksi sisaruksistani saa lapsen ensi keväänä. Ja totta kai pitää pikkuiselle myös sukkia tehdä.

Näitä tehdessä huomasi vain sen minkä takia en yleensä neulo vauvoille. Ensinnäkin muut sanovat, että vauvan sukat yms tulee nopeasti, koska ovat niin pienet. Ei pidä paikkaansa. Päivä meni näissäkin. Vauvan sukat tulee tehtyä ohuemmasta langasta, kuin aikuisen eli itselläni kestää senkin takia jo. Olen tottunut paksumpiin lankoihin niin ohuissa langoissa täytyy oikeasti keskittyä mitä tekee. Ja se ei oikein mulla sovi, kun neulon. Haluan vaan saada neuloa. Toisekseen, se koko. Tällä kertaa otin täysin ohjeen mukaisen puikko koon, lanka oli täysin sama ja silti lopputulos ei ollut kuitenkaan sama kuin ohjeessa. No jälleen voin todeta, että onneksi lapsen jalka kasvaa mutta jotenkin turhauttaa, kun yrität neuloa vastasyntyneelle ja lopputulos on muuta. Ei nämäkään siis mitkään jättiläiset ole, ei todellakaan mutta kun ne vauvat on niin kovin pieniä <3.

Näitä kuvatessa huomasin, että tässä värissä on joku ongelma. Ei suostu tulemaan kuviin yhtään oikein vaikka mitä olisi tehnyt. Turhauttavaa. Värinä on liila ja kuvissa näyttää enemmän siniseltä.
Hauskinta itseasiassa on, että alunperin ostin tämän langan Tapion lankakaupasta (pitää tukea jo pelkän nimen takia<3) ja luulin kuvien perusteella ostavani sinistä lankaa. Paketin käsiini saatuani huomasin langan olevan liilaa. Tällä langalla on selvästi joku ongelma kuvissa.

Mutta eli vauvan ryppyvarsisukat ja ohje täältä.
Menekki -42g.
Lanka Novita wool, puikot 3mm ja väri 750.

2 kommenttia: