keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Koolatut sukat

Näiden sukkien lanka oli hieman murheellinen. 
Suunnitelmana oli tehdä pinkki-punainen-lila-lanka kool aideilla, mutta oli ongelmana kool aid. 
Kool aid, jonka piti olla liila, värjäsikin langan harmaan ruskeaksi. Tätä samaa ongelmaa olen kuullut, että muutkin koolaajat ovat huomanneet.

Eli kun väri ei ollut sitä mitä piti olla ja käytännössä en ollut yhtään varma miltä lanka näyttää valmiissa työssä oli hieman haastetta keksiä malli sukkaan. Alotin näiden sukkien teon jo muistaakseni kuukausi sitten, varsi näytti hauskalta mutta jotenkin meni vain maku ennen ensimmäisen sukan valmistumista ja lanka ja sukka jäi lankakaapin pohjalle. Nyt kuitenkin päätin, että keskeneräiset työt olisi saatava valmiiksi, joten ei kun tekemään. 
Näiden varressa ja jalkaterässä on muurahaisenpolkua, johon ohje löytyy blogistani. Muurahaisenpolku ei ehkä ollut paras mahdollinen valinta langan kirjavuuden takia mutta omaa silmää se miellyttää.
Näissä sukissa huomaa sen saman efektin mitä on ilmeisestikkin käynyt novitan viidakko-langan suhteen myös. Varressa ja jalkaterässä on sama määrä silmukoita, mutta silti varressa värit menevät täysin eri tavalla kuin jalkaterässä. Eli malli vaikuttaa tässäkin samalla tavalla, kuin viidakko-langassa. 

Kool aid muurahaisenpolku-sukat, koko 40.
Lankaa meni -105g
Varressa ja jalkaterässä itse koolattua 7veljestä lankaa ja kantapäässä Viking Villen punaista piristämässä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti