keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Nostalgia sukat

Joulu tosiaan alkaa lähestyä uhkaavasti, joten täytyy näitä joululahjoja alkaa taas tekemään enemmänkin :) 
Nyt oli vuorossa avopille sukat nro.1. Tarkoitus olisi tehdä vielä toisetkin. Saa nähdä miten riittää aikaa ja inspiraatiota.

Päädyin näissä jälleen tekemään ihan tavallisesti nämä sukat. Nostalgia lankana on niin kirjavaa, että kuviot hukkuu turhan helposti sen sekaan. Kerran aiemmin tehnyt tästä nostalgiasta ja silloin oli pettymys suuri, kun ei näkynyt mallista oikein mitään. 

Joten näissä jälleen 1oikein 1nurin-joustinneuletta varsi, kantapää vahvennettuna ja jalkaterä pelkkää sileää. Kärkikavennukset on tehty ylivetokavennuksina. 

Lankaa näihin meni 86g ja koko on tosiaan 38.
Laadunvalvoja keksi vihdoin, että olen ostanut tuollaisen lankapussukan (olen aivan rakastunut siihen!) josta lankaa on helppo ottaa ja pysyy paikoillaan ja jonne saa mukaan myös puikot ja keskeneräiset työt. Mutta niin siis, neiti keksi tosiaan vihdoin, että olen tuollaisen hankkinut ja sieltähän oli hyvä sitä lankaa käydä vähän maistamassa, että on kunnollista lankaa. Ja läpäisi neidin tarkan laaduntarkkailun ;)

4 kommenttia:

 1. Nostalgia on niin kivan kirjava, että kuviota ei tarttekkaan. Itsekin mieluiten teen nostalgiasta perussukkaa, tai olen tehnyt. :) On se hyvä että laaduntarkkailija on tarkkana, ettei mitään pahanmakuista lankaa pääse puikoille! :O :D

  VastaaPoista
 2. Nostalgia on kirjavuutensa takia toisaalta kiva lanka mut sit taas, kun ne perussukat voi olla tylsä tehdä :D Tossa langassa on omat puolensa :) Ootko paljon käyttänyt nostalgiaa?
  Ja kyllä, laadunvalvojalla on tärkeä työ :'D hauskinta on, että toi lankapussi on ollut jo hetken mulla ja koko ajan käytössä ja neiti yleensä jossai vieres kun neulon mut ei oo tosiaa aiemmin tajunnut, että se lanka tulee sielt pussukasta. Se kissan ilme, kun tajusi mistä lanka tulee oli näkemisen arvoinen :'D

  VastaaPoista
 3. Eläinten reaktioita on hauska seurata. :D

  Oon tehyt yhdet sukat nostalgiasta ainakin. Jotenkin on sellanen fiilis, että olisin tehnyt enemmänkin mutta nähtävästi konkreettista muistoa muista kuin yhdistä ei löydy. :D

  Täällä: http://ravel.me/Hemava/9iqxt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo :D

   ton takia aloin ittekki pitää blogii et jää ittellekki konkreettinen todiste siitä mitä on millonki tehnyt ja kenelle :D Mut kivan näköiset noi sinivihreät sukat :) hauskasti teit ton kärjen eri värisellä :)

   Poista