perjantai 28. marraskuuta 2014

Miehen sukkaa teeteestä

Miehen veljelle tarvitsi tehdä vielä toisetkin joululahja sukat.

Näihin halusin päästä käyttämään teeteen salla-lankaa ja oli alunperin tarkoitus, että olisin vain teeteetä käyttänyt näihin. Jotenkin tuota langan kulutusta on vain muka niin vaikeaa arvioida, kun kerät ovat niin pieniä. Joten päädyin käyttämään lisäksi myös itse koolattua 7veljestä lankaa.

Ja lopputuloksesta tuli aika kiva, ainakin omasta ja miehen mielestä.

Teeteen salla oli uusi tuttavuus neulomisen puolesta ja tykästyin kovasti lankaan. Lanka oli pehmeää, jälki näyttää kivalle, miellyttävää neuloa ja langassa tuntui olevan saman tyyppinen kiilto, kuin puro batikissa ja sitä kautta näytti nätille. 

7veljestä langan suhteen kävi ensimmäisen kerran ikinä outo asia. Sain tikun langasta. En ymmärrä miten se on mahdollista. Kaiken maailman roskia siinä langassa nykyisin kyllä on, mutta eipä ole tikkuja tullut saatua koskaan ennen. Outoa.

Miehen raitasukat
-langan kulutus -98g
Langat: 7veljestä ja Teetee salla
Puikot 3,75mm hiilikuidut. Eivät muuten sovi minun käyttööni, niinkuin ei neliskulmaisetkaan puikot.
4 kommenttia:

 1. Näistä tuli kivat. Ihanan rempseät värit. :) Oliskohan itekki pitäny miehelle vielä sukat joulukonttiin tehä... Ehtisköhän sitä vielä salassa jotku...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mukavaa, että miellytti sunkin silmää :) ja kyllä sä vielä ehit jos haluut salaa tikutella :)

   Poista
 2. Tosi suloiset, pirteet villasukat! Itku kun osaisi itsekin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja osaatko neuloa? Nää on oikeesti meinaa ihan simppelit, varressa 1oikein, 1nurin joustinta, vahvistettu kantapää ja jalkaterässä 1kerros yhdellä langalla ja sit toinen kerros toisella langalla :) eli on oikeesti helpot jos yhtään osaa neuloa :)

   Poista