torstai 10. maaliskuuta 2016

Vauvan sukkaa ja blogikissoja

Käteni oireilevat aina vaan ja ilmeisesti helpotusta ei ongelmiin ei näy ennen synnytystä. Hitaasti mutta varmasti olen kuitenkin vähän saanut neulottuakin. Viikko menee vauvan sukkiin, joten ehkä kertoo jotain siitä miten hitaasti nimenomaan tulee neulottua. Kädet eivät kestä puristaa parhaimmillaan puikkojakaan viittä-kymmentä minuuttia kauempaa ja sitten onkin pakko pistää taas tuet käsiin. Pikkusukat kuitenkin valmistuivat ja sain vihdoin tehtyä omalle pikkuisellemmekin jotain omaa <3. 

Jostain syystä nyt olen viehtynyt hyvin vahvasti vihreään. Haluaisin kovasti vauvallemme kaikkea vihreä sävyistä (ja siis nimenomaan niitä vahvoja puhtaita värejä, jotka itse satun näkemään oikein sentään) ja siksi tämä lanka päätyi puikoille. Aivan iki-ihana novitan nalle lanka, josta kevät/kesä-16 värikarttaan tuli tämä ihana vihreä sävy. Ja rakastuin siihen aivan täysin. Ennen en pahemmin vihreästä edes pitänyt, mutta nykyisen mieheni myötä olen ensin siedättynyt väriin ja lopulta siihen tosiaan rakastunut. 

Näiden jäljessä huomaa sen, että käsissä on ongelmia. Nurjat jäivät löysemmiksi kuin normaalisti eikä käsiala muutenkaan ole vanha tuttu siisti. Tylsää.

Vauvan ryppyvarsisukat
Ohje: klik 
Lanka: Novita nalle, sävy: 320
Puikot: 3mm
Aloitus:24.2
Valmis: 2.3
Paino: 38g

Perheeseemme kuuluu muuten tosiaan kolme kissaa. Kaikki kolme kissaa ovat pelastettuja kissoja ja olen erittäin onnellinen, että kaikki he ovat löytäneet tiensä meidän elämään. Rakastuin mieheni kissoihin jo viime keväänä, kun heidät ensimmäisen kerran tapasin. Ja nyt olen kiintynyt aina vain enemmän ja enemmän heihin. 

Laadunvalvoja prinsessamme, Hope tyttö <3
Vanhin pelkurimme, Tiuku <3

Siskokset Kleo ja Hope <3

Saimme masuasukille vaatelahjoituksen. Vaatteille löytyi kuitenkin toinen ottaja ennen vauvan syntymää..

Vahtityttömme <3

10 kommenttia:

 1. Ihanat sukat vauvalle!
  Tsemppiä sinulle. Nyt ihan rauhallisesti vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) täytyy koittaa ottaa rauhallisesti, ei vaan jotenkin malttaisi vain istuakkaan :/

   Poista
 2. Ihania kisuleita teillä <3
  Minäkin ostin tuota samaista vihreää vaikken edes tykkää vihreästä. Tuo väri vaan on niin kaunis ja siitä tulee ihan kevät mieleen. Muutenkin vanhemmiten olen lankahyllyillä ihastunut väreihin, joita en ole aiemmin voinut sietää. Liekö tämä ikä, joka vaikuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ovat ihania persoonia <3
   Ihanaa, etten ole ainoa kenen värimaku on lähtenyt nyt muuttumaan :) ikä voi myös varmasti vaikuttaa ja itsellä tuntuu, että juuri tämä värisävy ainakin houkutti juuri siksi, että muistuttaa niin keväästä :) ja on niin puhtaan värinen, että jopa minä taidan nähdä sen oikein :D

   Poista
 3. Kaunis vihreä ja kivat sukat! Ihanat pikkuapurit siellä. Kissoille villa taitaa olla vastustamatonta. :)

  Toivottavasti kädet tulee kuntoon ja neulominen alkaa sujumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Ja tuntuu kyllä olevan vastustamatonta pikkuisille :D En ymmärrä mikä siinä niin houkuttaa mutta joku kiinnostaa selvästi, muukin kuin se kerä siis.

   Poista
 4. Ihanat laadunvalvojat sielläkin. Ja lisää vihreää kera muiden iloisten värien. Toivotaan, että kuutiopuikot auttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kuutiopuikkoja olen kokeillut ja ne tuntuivat vain pahentavan käsioireitani :/

   Poista
 5. Onnea odotukseen! En ole pitkään aikaan kunnolla lukenut blogeja, niin on tämäkin uutinen vilahtanut ohitse. Toivottavasti käsioireet helpottavat ja saat taas kunnolla neulottua :)

  VastaaPoista