tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kevään keskeneräiset-haaste

Silmukan saalistus blogissa törmäsin hauskaan leikkimieliseen haasteeseen keskeneräisten töiden suhteen. Idenana on, että jos on jäänyt töitä roikkumaan niin kevään aikana haastaa itsensä ne tekemään valmiiksi ja kertoo siitä silmukan saalistus blogissa myös. Ja haaste on nimenomaan leikkimielinen, joten ei tarvitse ottaa niin vakavasti vaikka haasteessa ei onnistuisikaan. Järjestelin tuossa yksi päivä makuuhuoneessa neulepusseja ja totesin, että keskenerisiä on ihan hirveät määrät joten tämä haaste tuli sopivasti. Suunnitelmissa on ensin ottaa kaksi työtä, mitkä teen toukokuun loppuun mennessä valmiiksi ja jos aikaa muuten jää niin otan sitten lisätöitä tuolta keskeneräisten läjästä. Uusia töitä on puikoilla myös hirmuiset määrät myöskin ja nekin täytyisi tehdä valmiiksi. Tällä hetkellä neulominen menee rannekanavaoireyhtymän rajoissa, eli alkaessa tuntumaan kipua tai käsien alkaessa puutua loppuu myös tekeminen. Saapi nähdä miten onnistun haasteessa. 
Te joita kyseinen haaste myös kiinnostaa niin siihen voi käydä tutustumassa täällä: klik

Ensimmäinen osa haasteessa on novitan 7veljestä langasta aloitetut jules-sukat, jotka ovat vain jääneet ufoutumaan. Lanka on aivan ihanaa ja mallikin sellanen, et jaksaa tehdä mutta jokin näissä vain tökki sen jälkeen, kun ensimmäisen sain valmiiksi ja toista olin aloittanut. Tuli jotain mielenkiintoisempaa.. Toinen osa haasteessa on novitan 7veljestä langasta aloitetut pitsi-sukat, joissa malli on aivan ihana. Löysin sen novitan lehdestä ja oli alunperin tico tico-langalle tehty pitsi. Se sopii myös 7veikalle suoraan joten se oli helppo napata sukkiin. Jokin näissäkin alkoi vaan tökkimään ensimmäisen valmistuttua ja sukka jäi odottamaan pariaan. Kevään aikana tällekkin on siis pari tultava.


2 kommenttia:

  1. Kauniita sukkia ilmoitit mukaan haasteeseen! Toivottavasti pääset helpomalla käsivaivojen kanssa! Itsellä ajoittain ranteessa oleva patti kipuilee, joten voin kuvitella vaivasi aiheuttaman tuskan. Kiva kuitenkin, että lähdit mukaan haasteeseen! Ja tosiaan ihan leikkimielisesti saa haasteeseen suhtautua, joten ei stressiä :) Tsemppiä haasteeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja voi ei, ootko lääkärissä käynyt sen patin kanssa? Mun miehellä on kans patti rantees mikä oireilee välil ja nyt alkanu kans menee pahemmaks ja lääkäri oli sanonu et viime kädes ainoo hoito on mennä leikkaukseen, jos menee pahaks. Toivottavasti sulla ei oo sellanen! Ja tälläsiä leikkimielisiä haasteita sitä tarvii lisää :) ihmiset ottaa liian vakavasti välil ittensä haastamisen ja sit tulee turhaa pahaa mieltä, ei käsitöitten kuuluis sellasta aiheuttaa! Ja kiitos tsempeistä ja toivottavasti sullaki se ranne tulis kuntoon :)

      Poista