keskiviikko 19. elokuuta 2015

Bloggaajat instagrammissa

Tänä päivänä tuntuu moni käsityöbloggaaja aktivoituneen ahkerasti instagrammissa. Sinne kun on helppo lisätä kiireessäkin kuva työstä (siitä keskeneräisestä myös) ja kirjoittaa muutama sana ja lisätä ne hästägit (ai, että inhoan tuota sanaa :D) ja homma on valmis.
Itselle on käynyt samalla tavalla. Monesti tulee kuvailtua keskeneräistä työtä ja laitettua ne kuvat instan puolelle, kun sitten itse valmiit työt tulee esiteltyä (kun ehtii..) täällä blogin puolella.

Minut löydätte sieltä tästä linkistä klikkaamalla.

Tässä joitain kuvamaistiasia :) Siellä toki muutakin kuin pelkkää neulontaa :)
2 kommenttia:

 1. Itse oon käyttänyt Instaa jo ennen, kuin alotin blogaamisen. Nykyisin sinne tulee selfieiden ja kissakuvien lisäksi julkaistua juurikin niitä keskeneräisten töiden kuvia, joita ei kuitenkaan halua blogiinsa tunkea.

  Löysin muuten netistä kätevän generaattorin, joka luo koodin, jonka kun lisää blogiinsa, niin siinä näkyy "diaesitys" instagram-kuvista. :) Pakkohan se sitten oli lisätä tuonne blogini sivupalkkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin käytin itseasias instaa jo useamman vuotta sitten, päädyin siivoomaan sen kokonaan jossai välis ja lopetin käytön ja nyt bloggaamisen myötä aktivoitunut siellä taas :)

   Mistä sä sellasen koodin löysit? Kiinnostuin :D

   Poista