keskiviikko 5. elokuuta 2015

KyJy-15: nro 4: Pitsisukat

Sukkarinki suomi-ryhmässä facebookissa osui silmiini ilmoitus, että joku oli tehnyt oharit synttärisukkaringissä. Ylläpitäjät sitten kyselivät, onko ketään joka voisi sukat tehdä tälle, jolle oharit tehtiin. Ilmoitin sitten halukkuuteni tähän hommaan ja koska olin ensimmäinen, sain kunnian tehdä korvaussukat.

Langaksi valikoitui nalle ja malliksi jälleen nilkkasukat, sillä saaja oli toivonut kesäisiä sukkia.
Jotkut tykkäävät kesäsukiksi tehdä puuvillasta tai akryylista tällä hetkellä sukkia. Tämä kesä on kuitenkin ollut niin sateinen ja kylmä, että olen päätynyt itse ennemmin käyttämään ihan villasukkalankoja tälläisissä sukissa. Ovat sitten käyttökelpoiset muulloinkin, kuin vain kesällä.

Pitsisukat
Aloitus: 23.6
Valmis: 30.6
Lanka: Nalle
Puikot: 3mm
Paino: 58g
Koko: Jalkaterän pituus: 23cm
Ohje pitsiin: klik
7 kommenttia:

 1. Moikka! Sinua odottaa haaste blogissani, käyhän kurkkaamassa! :)

  http://langatsolmussajapuikothukassa.blogspot.fi/2015/08/o4o-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) vastaan siihen, kunhan ehdin tohon toiseen vielä vastaamaan (koitan vastata aikajärjestyksessä :) ) kiitos kuitenkin jo nyt haasteesta :)

   Poista
 2. Moikka! Blogissani odottelee sinua toinenkin haaste, nimittäin #Blogisitarina. Käy kurkkaamassa osoitteessa http://langatsolmussajapuikothukassa.blogspot.fi/2015/08/o44-blogisitarina.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 :) palaan bloggaamaan tällä viikolla toivon mukaan, jos jaksaminen kohenee.

   Poista
 3. Hei!. Annoin sinulle Liebester Award- tunnuksen ja se on luettavissa täältä : http://pikkulutti.vuodatus.net/lue/2015/08/liebester-award-haaste

  VastaaPoista