keskiviikko 7. lokakuuta 2015

KyJy nro:6: Pilkullista stripemaniaa

Ensi alkuun pahoittelut jälleen ylipitkäksi venähtäneestä blogitauosta. Jotenkin tuntuu, että tuhat rautaa tulessa ja mitään ei ehdi sitten tarpeeksi. Neulomaan olen sentään ehtinyt muutaman pienen hetken aina silloin tällöin. Jostain syystä on vain ollut äärettömän vaikeaa avata tämä tietokone ja istahtaa niin pitkäksi aikaa alas, että esittelee uuden työn.

Toisekseen kiitos lukijoilleni, jotka ette ole kadonneet vaan päinvastoin teitä on tullut lisääkin tauosta huolimatta <3

Elämäni on ollut aikamoista myllerrystä tämä vuosi ja tuntuu, että aika vain juoksee eteenpäin huomaamatta. Elämässäni on uutta ihmissuhdetta, huolta läheiseni voinnista vakavan sairauden johdosta, iloa ja riemua erään läheiseni iloisista uutisista, jotka juuri kuultiin. Työtä, työtä ja työtä. Pihahommia, parisuhteen hoitoa, kolmesta kissasta huolehtimista sekä ystäviä. Eli on niitä iloisiakin asioita elämässäni tällä hetkellä ja paljon. Suru tuon sairauden takia vain tuntuu varjostavan kaikkea.

Mutta niin, niistä neuleista. Tässä esittelyssä yhdet sukat (yllätys ;) ) jälleen. Lankavarastossani ehti kauan marinoitua jo tämä regian stripemania kerä, josta jotain jo oli aloitettukkin. Aina päättyi kuitenkin purkamiseen. Ja nyt päätin, että tästä tulee hyväntekeväisyyteen sukat piste. Ja niinhän siitä sitten tuli. Ja samalla tuli todettua kerän olevan värivirheitä täysi. Olisi ollut parempi tehdä reklamaatio mutta, jotenkin se tuntuu niin monimutkaiselta tälläisen erikoislangan kanssa. Jos olisi kyseessä suomalainen lanka, voisi olla eri suhtautuminen. Mutta ulkomaalainen lanka ja josta en todellakaan ole varma mistä olen ostanut tämän tuonne jättimäiseen varastooni, joten kynnys reklamoida nousi korkeaksi. Onneksi myöskään lopullisessa työssä pilkut eivät kauheasti osu silmään.

Mutta lanka muuten oli taattua regiaa, pehmeää ja miellyttävää neuloa. Regian langoissa verrattuna novitaan, on mielestäni hieman liian löysä tuo kierre. Se hankaloittaa neulomista, kun pitää keskittyä oikeasti ottamaan se silmukka kokonaisena puikolle. Novitan langoissa on kierre tiukempi, joten on helpompi vain posottaa eteenpäin sen tarkemmin asiaa miettimättä. Molemmissa merkeissä on ne omat puolensa ja siksipä molempien lankoja varastostani löytyykin (hieman ehkä liikaakin..).Pilkulliset stripemania sukat
Lanka: Regia stripemania
Malli: Molly-neule
Puikot: 3,5mm
Paino: 59g
Aloitus: 13.8
Valmis: 16.8
Koko: 32/33

Näissä on jalkaterässä mollyneuletta, joka neulotaan näin:
1-2krs: Kaikki oikein
3krs: 1 oikein, 1 nurin.

Näitä kerroksia toistetaan niin kauan kuin halutaan.
2 kommenttia:

 1. ihanan pirteen väriset ja tosi kiva toi neulos tossa päällä :)

  http://juli-aaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ps. kivan näkönen blogi sulla, pitääpä tutustua siihen, kun on paremmin aikaa :)

   Poista