keskiviikko 21. lokakuuta 2015

KyJy nro.8: Pintaneulesukat

Ja koska viime postauksessa näkyneistä sukista jäi yli tuota novitan raitalankaa, piti tehdä sitten vain siitä sukat. Näissäkin päädyin kokeilemaan tuota molly-neuletta ja se olikin tosi kiva, kun alkoi jo varresta ja jatkui jalkaterään asti. Ja en tiedä kuvittelinko vain, mutta jotenkin se tuntui pehmentävän sukan pintaa.

Näistä tuli omat lempparini nyt näistä kolmesta viimeisestä sukkaparista mitä olen tehnyt. Molly näyttää paremmalta, kun se jatkuu ylhäältä alas asti eikä ole vain jalkaterässä. Ja jotenkin tämä näyttää paremmalta, kuin tuon stripemanian kanssa yhdistettynä. Mutta eiköhän näillekkin kaikille omat käyttäjät löydy, lastensuojelun asiakkaille menevät kaikki kolme paria.

Mitkä näistä ovat teidän lempparit?Molly sukat hyväntekeväisyyteen
Lanka: 7veljestä raitalanka
Paino: 57g
Puikot: 3,5mm
Aloitus: 26.8
Valmis: 28.8
Koko: 26


5 kommenttia:

 1. Ihania! Varsinkin nuo kollaasin vasemmanpuoleiset, ne ovat suosikkini. Molly on tosi kivan näköistä neulosta, vaikka onkin niin helppoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja niinhän se on, olen ihan hurahtanut siihen nyt näköjään :D

   Poista
 2. Kivoja sukkia ja varsinkin sinisävyiset miellyttävät silmää. Mutta jos nämä olisi minun lipastonlaatikossani, niin aina löytyisi sopivanvärinen sukka silloiseen mielentilaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka kiva palaute :) kiitos :) mukava, että tykkäsit ^.^

   Poista
  2. Oi kuinka kiva palaute :) kiitos :) mukava, että tykkäsit ^.^

   Poista