perjantai 19. kesäkuuta 2015

Magdaleena sukat

Törmäsin joku aika sitten facebookin voihan villasukka-ryhmässä sukkavaihto ideaan, joka alkoi heti kiinnostaa.
Noita sukkia, kun ei oikein kukaan muu tunnu tällä hetkellä omassa lähipiirissä tekevän niin kaikki sukkani ovat minun itseni tekemiä. Ja ei siinä mitään mutta olisihan se kiva saada jonkun muun tekemät sukat välillä. Joten tähän sukkavaihtoon päätin osallistua.

Sain pariksini Niinan, joka oli ilmoittanut toiveena pirtsakat sukat. Mietin kovasti, että mikä väri voi olla toisen mielestä sitten sopivan pirtsakka mutta ei kuitenkaan ole ruma. Toiset ei tykkää esim regian fluormaniasta yhtään ja se olisi ollut oikein pirtsakka ainakin. Päädyin kysymään isosiskoltanikin apua värivalintaan ja loppujen lopuksi päädyin tekemään novitan värikartalta poistuneesta keltaisesta langasta sukat. 
Malli oli myöskin ongelma alkuun. Kokeiltavia malleja on vaikka kuinka niin netissä kuin kirjoissa. Kirjoja jonkun aikaa selattuani päädyin kokeilemaan rakas villasukka-kirjasta magdaleena sukkien tekoa. Ja tykästyin. Malli näyttää paljon paremmalta mielestäni yksivärisessä langassa kuin monivärisessä, joka oli siis kirjan sukkien värinä. 

Toivottavasti Niinakin tykkää näistä. Paketin mukaan liitin vielä neuleunelmista (klik) tilaamani heijastinpöllön syksyä silmällä pitäen. Suomen kesä on ihanaa aikaa mutta valitettavan nopeesti se syksy sieltä kuitenkin tulee, joten tällekkin on varmasti käyttöä.

Magdaleena sukat
Ohje: Rakas villasukka-kirja
Lanka: 7veljestä novita
Puikot: 3,75mm
Koko:38
Paino:88g
Aloitus: 28.5
Valmis: 2.6
Ravelryssa: klik2 kommenttia: