keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Hyväntekeväisyyttä

Laitoin joku aika sitten oman kaupunkini sosiaalitoimeen viestiä, että onko heillä kohdetta jonne voisi olla tarpeen esimerkiksi eri kokoiset sukat. Heidän kauttaan asiaa selvitettiin jonkun aikaa ja lopulta sain infon kohteesta jonne voi tehdä. Viestittelin tämän kohteen edustajan kanssa ja sovittiin, että teen jonkun satsin ensin ja sitten vien heille kun on valmista tullut. 

Nämä sukat ensin ajattelin tehdä siskoni pojalle, mutta sukista taisi hieman liian pienet tulla joten nämä menevät nyt sitten tähän perhekeskuksen keräykseen. 

Toivottavasti ovat mieluisat ja hyvät sille jollekulle, joka nämä saa sieltä.

Tämän kokoisten sukkien kuvaaminenkin on jotenkin haasteellista. Aikuisten sukat voi laittaa succaplokkiin viimeistelyn kohdalla ja näin niistä saa siistit ja kuvaaminen on myös helpompaa. Eilen pongasin eräästä blogista viimeistely ohjeen, jossa apuna käytettiin höyrykattilaa jonne sukat laitettiin viimeisteltäväksi. Tämä on kuulemma parempi tapa kuin silitysraudan käyttäminen, jota itse kovasti siis vierastan. Täytyy kokeilla sitä, jospa sillä saisi lastenkin sukista siistimmät.

Wellenmuster sukat
Lanka: Novita nalle turkoosi
Ravelryssa: klik
Puikot: 3mm drops pro romance koivu puikot
Ohje: Varressa 40silmukkaa ja niillä 1oikein, 1nurin joustinta haluttu määrä. Tämän jälkeen wellenmusteria varten 2silmukkaa lisää, sillä malli on kuudella jaollinen.
1-3 krs: 3o, 3n
4-6 krs: kaikki oikein
7-9 krs: 3n, 3o
10-12 krs: kaikki nurin
Aloitus:30.4
Valmis: 14.5
Paino:39g
Jalkaterän pituus: 11,5cmEi kommentteja:

Lähetä kommentti