perjantai 23. tammikuuta 2015

JyJu-15 nro:8: Miehen raitasukat

Joskus innostuin ostamaan juuri tätä harmaan-kelta-raidallista novitan raitalankaa luettuani miten pehmeämpää se on verrattuna esim. novitan muihin harmaa-raitalankoihin. Omaa silmää ei ole harmaa eikä keltainen pahemmin koskaan miellyttänyt ja siksi tämä varmaan hautautuikin tuonne oman lankavaraston pohjalle. Kunnes nyt se alkoi puhutella.

Alkaessani neuloa tällä langalla yllätyin millaista tätä oli neuloa. Olen neulonut paljon 7veikkaa mutta tämä tuntui aivan erilaiselle kuin muut veikat. Äärettömän pehmeää eikä lainkaan yhtä jämäkkää kuin veikka normaalisti. Lisäksi kiinnitin huomiota siihen, että vaalean harmaa osa oli paljon paksumpaa kuin keltainen. Kyselin kokemuksia tästä langasta Voihan Villasukka-ryhmässä ja positiivista palautetta tuli, joten uskalsin tehdä hyväntekeväisyys sukat valmiiksi. 

Miehen raitasukat hyväntekeväisyyteen
Aloitus:14.1
Valmis:17.1
Lanka: 7veljestä raitalanka, väri 804
Puikot: 3,5mm
Koko:41/42
Langan menekki: -94g
Ohje: 52silmukkaa ja muuten varressa 2oikein 2nurin- joustinneuletta mutta joka neljäs kerros kudotaan oikeat silmukat ristiin. Tähän olen onnistunut löytämään kaksikin eri ohjetta mutta tässä on tehty niin, että ensin kudotaan toinen oikea silmukka takareunasta oikein ja sitten ensimmäinen etureunasta.4 kommenttia:

  1. sie kyllä kilisytät hurjaa tahtia sukkia valmiiksi! oikea kone! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai :D no kiitos :) tätä palautetta tuli tällä viikolla fbs myös ja jaksaa hämmentää, kun en ole itse ajatellut et olisin kauheen nopee :)

      Poista