keskiviikko 21. tammikuuta 2015

JyJu-15 nro:7: Diamonds in a row

Ostin joulukuussa Niina Laitisen villasukkakalenterin Ravelryn kautta (klik!) ja olen ennenkin hänen ohjeitaan tehnyt. Sukkakalenterin hinta ei paljoa päätä huimannut ja halusin tukea häntä juuri siitä syystä, että suunnittelee hienoja sekä selkeitä malleja. 

Sukkakalenterista tein yllätys yllätys tammikuussa tammikuun sukat. Eli tässä tapauksessa olivat nimeltään Diamonds in a row. Tässä mallissa huomasin hyvin nopeasti sen, että väsyneenä ja nälkäisenä kännykän näytöltä koittaessasi tihrustaa piirroksen mukaan, mitä kuuluu neuloa on huono idea. Meni hermo aivan totaallisesti. Paljon helpommalla olisi päässyt jos olisi ollut tulostin ja ohjeen olisi voinut tulostaa. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen vaan siinäpähän sitten mallin kopio omaan kalenteriin ja johan rupesi homma sujumaan.
Mieskin jo totesi, että onpa kiva malli, kelpaisi hänellekkin. Sitä aina ihmiset miettii mikä malli olisi miehelle sopiva, mutta nyt ainakin löytyi yksi! :)

Kiva malli tämä kaiken kaikkiaan ja teen varmasti vielä lisää tällä mallilla, isompina tällä kertaa :)

Nämä sukat lähtevät myös hyväntekeväisyyteen niinkuin nuo edelliset pitsisukat myös. Vielä tarvitsee pongata hyvä kohde. Vinkkejä otetaan vastaan :)

Diamonds in a row sukat
Ohje: ylempänä tekstissä jo.
Aloitus:10.1
Valmis:14.1
Lanka: 7veljestä väri 394
Puikot: 3,5mm
Langan menekki: -106g
Koko: 36


8 kommenttia:

 1. Nättit, myös tämän värisinä :) Itse tein myös kyseiset sukat, kanervan värisenä. Ja noi Niinan ohjeet on kyllä aivan ihania :) Ja täällämyös ostettu sukkakalenteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Noi mallit on kyl just siitä kivoja, et toimivat niin monen värisinä :) mä tykkään Niinan ohjeista kans :) ootko tehny jo paljon siitä kalenterista? :)

   Poista
 2. Kivan näköiset sukat! Vois hyvinkin toimia miesten sukkina ku malli on aika neutraali. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja just ton neutraalin mallin vuoks aattelinki et vois jossai välis toteuttaa tän miehenkin kokoisena :) värit kuitenki vaikuttaa paljon siihen myös miltä näyttää, et just esim pinkkinä tää on naisellinen mut sinisenä sopis miehellekkin (toki siis jotkut miehet tykkää pinkistä mut nyt viittaan siihen mielikuvaan mikä noist väreistä tulee :) )

   Kiitos muuten Nonna ja Heidi kovasti kommenteista, ilahduttaa aina kun joku jaksaa jotain pientä kirjoittaa :)

   Poista
 3. Kauniit sukat olet tehnyt! Ja hyvä vinkki toi, että tällä mallilla voisi tehdä miestensukatkin, miehille sopivien mallien löytäminen on välillä vaikeaa, pitsit ja palmikot, kun ei niille oikein kelpaa ;) ja ihan tavallisten yksiväristen tai raidallisten sukkien neulomiseen kaipaa välillä vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja joo huomannut saman ongelman :D tätäkää mallia ei jotenki osannu heti ajatella miehel, ku on naiselle suunniteltu alunperin mut onki sellanen et käy molemmil :)

   Poista