sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Ajatusten purkua

Uskomatonta havahtua siihen, että nyt on jo toukokuu. Tuntuu, että on tapahtunut niin käsittämättömän paljon lyhyessä ajassa, että pää on edelleen hieman pyörällä. Meillä on joulukuusta asti ollut elämä aika pyöritystä, allergiaselvittelyjä, kipua ja väsymystä. 

Niinkuin te, jotka blogiani seuraatte instassa tai facessa olettekin jo kuulleet, olimme mm tyksissä tutkimusjaksolla ja on ollut vaikka ja mitä uuvuttavaa. Kaiken kruunasi parisuhteen päättyminen, uuden asunnon etsiminen, muutto ja kaikki mahdollinen. Mikään ulkopuolisten toiminta ei ole oikein sujunut ja kaikki kestänyt turhan kauan. 

Tällä hetkellä olen uudessa kodissamme, poikani on pian tulossa isänsä luota ja alkaa taas normi iltapuuhat. Blogimaailma on jotenkin jäänyt tämän kaiken keskellä ja mietinkin pitäisikö tässä jossain välissä keksiä jotain uudistusta tännekkin.

Blogini facebook-sivulla (pakkoneulootikon arkea) on muuten käynnissä sukka-arvonta, kun 1000 seuraajaa täyttyi siellä. Uskomaton määrä teitä seuraajia sielläkin ja te muistutatte kyllä määrällänne miksi tätä blogiakin kannattaa vielä jatkaa. En selvästikkään kirjoita tätä vain itseäni varten, kun teitä seuraajiakin eri puolilla on jo noin paljon. Kiitos jokaiselle teistä, jota kiinnostaa seurata blogiani (seuraatte sitten instassa, facessa tai itse blogissani). 
Lupaan etsiä enemmän aikaa jälleen alkaa tätäkin puolta aktiivisemmin pyörittämään, kyllä tämä tästä. Päivä kerrallaan kohti vähemmän raskaita aikoja :)2 kommenttia:

  1. Voimia ja jaksuja! Parisuhteen päättyminen on yksi isoimmista asioista,mitä elämässä tulee (käynyt saman läpi) Onneksi sinulla on lapsi, jonka vuoksi tsempata. Kaikesta huolimatta aurinkoa ja lämpöä kevääseesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 kyllä tämä tästä, päivä kerrallaan :) Ja todellakin, onneksi on tuo pieni poika, joka hymyllään jo antaa voimaa jaksaa <3 Kiitos, samoin sinulle myös <3

      Poista