maanantai 9. huhtikuuta 2018

Pariskuntasukat

Ystäväni kanssa tuli juttua miesten villasukista ja hän ohimennen mainitsi, että hänen miehensä saa isoäidiltään ihania sukkia, jotka ovat vain hieman liian värikkäitä miehen makuun. 
Tämä on ongelma, jonka ymmärrän täysin. Itsestänikin tuntuisi hassulta tehdä pyytämättä räikeitä ja värikkäitä sukkia miehille. Toki tiedostan, että jotkut miehet tykkäävät väreistä (jopa siitä pinkistä jne) mutta itse koen, että jos tekee pyytämättä sukkia toiselle niin kannattaa tehdä joko sellaisista väreistä mistä tietää toisen varmasti pitävän tai vaihtoehtoisesti mahdollisimman neutraaleista väreistä. Ja ennen kuin kukaan kommentoi arvostuksen puutteesta niin kyse ei ole siitä. Ystäväni mies todella arvostaa saamiaan villasukkia ja käyttää niitä kyllä, kun on kylmä. Hän ei vain niiden väreistä pidä. 
Tästä sain ajatuksen, että teen heille pariskuntalahjana jouluksi sukat. (Tämä postaus tulee jäljessä, älkää välittääkö..) Miehelle neutraalin värisestä langasta, jonka näin värisokeana luulin olevan harmaan ja mustan eri sävyjä mutta kuulemma siinä on ainakin ruskeaakin.. Mutta kuulemma silti tarpeeksi miesmäiset värit eli kelpasi. Ja naiselle vähä räväkämmän sävyisestä langasta piirakkasukat. Ja mieluisa oli kuulemma lahja ja juuri passelin kokoiset.Pertsat
Lanka: Regia 6fädig sävy: 631
Puikot 3mm 15cm
Koko: 43, jalkaterä 27,5cm
Kohde: V
Ohje: 60s, 1o 1n-joustinta 10kerrosta. Sen jälkeen pintaneuletta ohjeella:
1-2kerros: Kaikki oikein
3-4kerros: 1o, 1n. Toista koko kierroksen ajan.
Varressa viimeisenä 2oikeaa kerrosta.


Piirakkasukat
Lanka: Teetee salla, sävy: 0012
Puikot: 3,5mm 15cm
Koko: 39/40
Kohde: T
Ohje: klik2 kommenttia:

  1. Kiva idea ja taidan kopioida itselle muistiin tuon pintaneuleen noista miesten sukista.. Kuulostaa sopivan helpolle oppia ulkoa ;)
    Musta on kans tosi vaikeeta tehä värikkäitä sukkia jos ei oikeesti tiedä että toinen tykkää niistä väreistä...

    VastaaPoista