maanantai 4. joulukuuta 2017

Sillankorvan sukat


Aikaisemmassa postauksessa esittelinkin jo pipot, jotka vein ensimmäisessä satsissa Sillankorvan ensisuojaan. Nyt olisi sitten sukkien vuoro. Vähän harmittaa, että niin paljon kuin sukkia rakastankin tehdä niin lapsen kanssa on oikeasti haastavaa neuloa sukkapuikoilla. Siksi tulikin tehtyä enemmän pipoja sillankorvaan, vaikka juuri sukkia erityisesti toivoivatkin. Onneksi kaikki neuleet kuitenkin heille kelpaavat, koska kaikelle on kyllä tarve.

Näitä sukkia neuloin kesän aikana milloin missäkin, meillä poika ei edelleenkään osaa nukkua joten jos nukahti vaunuihin, tiesin hänen nukkuvan n.20-40min maksimissaan, joten parkkeerasin aina ensimmäiselle penkille neulomaan näitä sukkia toisen nukkuessa. 


Nämä sukat minulle toimitettiin erikseen sillankorvaan vietäväksi, kiitos <3Jules-sukat
Lanka: 7veljestä.
Puikot: 3,5mm
Koko: 45, jalkaterän pituus 29cm
Kohde: Sillankorva
Paino: 130g
Ohje: Luo 52silmukkaa. 2oikein 2nurin-joustinta 10kerrosta. Jules sukkien malli menee näin:
1. Kerros: *nosta 1 silmukka neulomatta, neulo 3 silmukkaa oikein* jatka kierros loppuun.
2. Kerros: Neulo kaikki silmukat oikein.
3. Kerros: *nosta 1 silmukka neulomatta, neulo 3 silmukkaa oikein* jatka kierros loppuun.
4. Neulo kaikki silmukat oikein.
5-6 Kerros: *neulo 1 silmukka oikein, 3 silmukkaa nurin* jatka kierros loppuun. Näissä sukissa kaavio toistui 10kertaa varressa. Kantapäässä 14 nostettua silmukkaa vahvistetussa kantapäässä eli 28kerrosta yhteensä sekä 2reunasilmukkaa aina oikein. Jalkaterässä mallikaavio toistui 11kertaa ja sitten leveä nauhakavennus.


Rim-sukat
Lanka: 7veljestä, socki-lanka
Puikot: 3,5mm
Ohje: klik tai klik
Koko: 40/41, jalkaterän pituus 26cm
Kohde: Sillankorva


Pertsat
Lanka: 7veljestä viidakko-lanka
Puikot: 3,5mm
Koko: 45, koko jalkaterän pituus 29cm.
Kohde: Sillankorva
Ohje: Luo 52silmukkaa ja neulo 3oikein 1nurin-joustinta niin pitkään, että varsi on hyvän mittainen. Kantapäässä kaksi reunasilmukkaa aina oikein. Kantapäässä 14nostettua silmukkaa vahvistetulla kantapäällä eli 28kerrosta yhteensä. Kärjessä leveä nauhakavennus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti