maanantai 20. marraskuuta 2017

Midsummer socks

Niina Laitisen pitsimallit ovat aina olleet todella kauniita ja ohjeet ovat hyvin kirjoitettuja. Tämä malli on ollut pitkään omalla to do list.illäni ja keväällä päätin vihdoin ottaa tämän puikoille. Kesän aikana valmistuikin ja olen kyllä ollut tyytyväinen sekä malliin, että käyttämääni lankaan. Näissä sukissa on oikeastaan jälleen otettu ohjeesta vain mallineule ja muuten sävelletty oman maun mukaan.

Lankana näissä on ensimmäistä kertaa kaupunkilangan rotvalli-lanka, joka on novitan nallen paksuista. Halusin tehdä itselleni testiin uudesta langasta, jotta tiedän onko lanka oikeasti kestävää. Lanka oli miellyttävää neuloa ja todella pehmoista. Langassa on pientä pörröisyyttä mutta huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi novitan nykyisissä sukkalangoissa. Sukat ovat myös pysyneet suhteellisen siisteinä käytöstä huolimatta. Ei siis ole kovasti nyppyyntynyt vaikka ahkerassa käytössä ovatkin sukat kylmän kesän aikana olleet.

Midsummer socks
Lanka: Kaupunkilanka rotvalli, turkoosi
Puikot: 3mm
Ohje: Klik tai Klik
Koko: 40

6 kommenttia:

 1. Kauniit sukat.Rotvallilla onkin laaja väri skaala.Juuri mietinkin tuota laatu suhdetta kaupunkilankojen kanssa.Kiva artikkeli,kiitos tiedoista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On kyllä paljon kauniita värejä! Ihanaa, kun välillä on näitäkin lankoja mistä oikeasti löytyy värejäkin! Sukat ovat muuten nytkin jalassa ja edelleen pysyneet hyvinä käytöstä huolimatta. Pitääpä ostaa näitä kanssa lisää, kunhan tuonne toiseen päähän kotikaupunkiani näitä ehditään toimittaa :D Toivottavasti olet yhtä tyytyväinen lankaan, kuin mitä minä olen ollut :)

   Poista
 2. Tää on nätti malli, kaunis näin turkoosina. :)

  VastaaPoista