keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Sotilaskotisukat

Tämä kelta-harmaa-raidallinen raitalanka oli niitä tapauksia, joihin tulin lämmenneeksi hyvin hitaasti. Moni tähän rakastui heti ensinäkemältä mutta itse kokeilin käteen aikoinaan noita harmaa-raidallsia novitan raitalankoja ja kaikki tuntuivat kovalta. Siksi en niihin lämmennyt alkuun. Sitten luin Voihan Villasukka-ryhmästä facebookissa, että juuri tämä kelta-harmaa raidallinen olisi näistä (silloin) uusista raitalangoista pehmein ja tästä rohkaistuneena päädyin tätä tilaamaan. Ja sitten siihen rakastuinkin ihan täysin. Lanka on todella pehmeää ja miellyttävää neuloa. Kurja, että tämä(kin) väri oli jälleen yksi niistä mitkä joutuivat poistoon uusien värien tieltä. Tätä tuli kuitekin jonkun verran itelle hamstrattua, joten tästä riittää neulottavaa vielä useampaan kertaan.

Nämä sukat ovat myös valmistuneet jo viime vuoden puolella, esittelyt ja muut ovat vain jääneet. Joten tässäpä nämä nyt, lasten sotilaskoti sukat hyväntekeväisyyteen.

Sotilaskotisukat
Lanka: 7veljestä raita
Puikot: 3,5mm
Aloitus: 10.10.15
Valmis: 1.11.15
Paino: 85g
Koko 342 kommenttia:

  1. Kauniit sukat! Mielestäni nuo Novitan harmaaraidalliset langat ovat nättejä, vaikka ovatkin kankeita ja karheita. Tästä kyseisestä langasta tulee mieleen heti ekana keltasirkut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ite oon kans tykännyt niiden värisävyistä mut jotenki se karheus tökkäs ens alkuu liikaa :D onneks näitäki ehti silti saamaan neulottavaksi ennen kuin poistivat värikartasta :)

      Poista