keskiviikko 9. joulukuuta 2015

KyJy nro.14: Pintaneule sukat

Nämä sukat ovat jälleen menossa lastensuojelun keräykseen. Yritin tehdä vähän enemmän sellaiset sukat, jotka voisivat kelvata sekä pojalle että tytölle ja se tuntuukin vähän hankalalta. Tuntuu, että tytöille on kyllä kaiken maailman sukkamalleja olemassa mutta pojille paljon vähemmän. Ja sitten jos teet sukat, joiden on tarkotus sopia molemmille sukupuolille niin meneekin mielenkiintoiseksi. 
Toki tuntuu hassulta määritellä sukkia vanhanaikasesti poikien tai tyttöjen sukiksi. Mutta jos sukat ovat täynnä pitsiä niin ei kovin moni poika niistä taida pitää? 

Ja kun kirjoneuleet eivät ole minun juttuni, täytyy tyytyä leikkimään erilaisilla kivoilla pintaneuleilla. 


Lapsen pintaneulesukat
Lanka: Novita raitalanka, meri-sävy
Puikot: 3,5mm
Paino: 64g
Aloitus: 28.7
Valmis: 29.7
Koko: 34
Varressa normaali 1oikein, 1nurin-joustinneule. Jalkaterän päällä sitten 1-2krs: kaikki oikein ja 3krs: 2oikein, 2nurin. Näitä kerroksia toistin, kunnes kärkikavennuksien alkaessa vaihdoin sileään neuleeseen. 

Näiden sukkien kuvaamisessa huomasi jälleen miten iso ero on siínä, viimeisteleekö neuleen ennen kuvaamista vai ei. Succaplokissa sukat ovat paljon paremman näköiset ja pinta sileni kuin mitä ilman plokkeja. Yksi parhaista ostoksistani nuo succaplokit, täytyy myöntää.2 kommenttia:

 1. Nätin yksinkertaiset sukat! Itselläni odottelee kaksi kerää tuota Meri -lankaa jotain tosi hyvää ideaa. En vaan vielä ole saanut sitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ja meri lanka on kyl ihanan väristä mut jotenki hyviä ideoita siitä on vaikee aina keksiä :D

   Poista