maanantai 14. joulukuuta 2015

Eukalyptys sukat ja ilmoitus blogitauosta

Näihin sukkiin valikoitui langaksi pitkästä aikaa teeteen iki-ihana salla. Lanka on uskomattoman pehmeää ja silti sopivan paksuista neuloa ilman, että ranteet tai nivelet särkevät niinkuin käy joidenkin ohuiden ja vähän paksumpien pehmeiden lankojen kanssa. Lanka vastaa paksuudeltaan tuttua ja turvallista novitan 7veljestä lankaa, joten on juuri hyvä minun käyttööni. 

Eukalyptys sukissa alunperin malli jatkui myös jalkaterään mutta näissä päätin itse soveltaa mallin vain varteen. Ajattelin käytön kannalta, että muuten pitsi voisi mahdollisesti painaa kengässä. Tiedä sitten olisiko edes painanut, toisilla se painaa herkemmin kuin toisilla.

 Mallina tämä on mielestäni todella kaunis ja aionkin tehdä vielä joskus useammat näitä.

Vielä on useampi KyJy-15 työ esittelemättä ja ne jäävät nyt kylmästi esittelemättä. En kuitenkaan onnistu tekemään KyJyä loppuun asti, joten en ota stressiä esittelyistäkään. Yksi läheisimmistä ihmisistäni kuoli viime viikolla, joten tämän kirjoituksen myötä blogikin jää pienelle tauolle. Palaan tammikuun aikana takaisin, saatuani surra rauhassa. En tiedä miten paljon ehdin tammikuussa päivittämään, koska silloin pitäisi jostain löytää voimat töiden ohessa hoitaa muutto uuteen asuntoonkin. Mutta palaan silti silloin lyhyesti ainakin esittelemään jotain.

Tätä tekstiä kirjoittaessanikin huomaan, että ajatus ei oikein pysy kasassa ja siksi turha nyt yrittääkkään tämän ihmeempää tekstiä tuottaa. 

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta tämän kirjoituksen myötä kaikille lukijoilleni. Muistakaa kertoa rakkaillenne miten tärkeitä he ovat ja myös osoittaa se tärkeys heille. Koskaan ei tiedä mikä on viimeinen päivämme ja sitten on jo myöhäistä.

Eukalyptys sukat
Lanka: teetee salla
Puikot: 3,5mm
Ohje: klik
Aloitus: 1.10
Valmis: 8.10
Paino: 101g
Koko: 39
Kohde: hyväntekeväisyys
13 kommenttia:

 1. Kauniit! Itsekin löysin tämän mallin joku aika sitten ja tulostin kansiooni, että jossain vaiheessa sitten toteutan. Mukavaa joulua sullekin, palaahan taas linjoille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) malli on tosiaan aivan ihana, kannattaa tosiaan toteuttaa, kunhan vain ehdit :) ja kiitos, palaan tosiaan kyllä vielä :)

   Poista
  2. Oi niin ja osanottoni, suru vie aikansa <3

   Poista
  3. Kiitos <3 niinhän se vie, tammikuussa olisi hautajaiset niin jospa niiden jälkeen saisi päänkin jo kasaan niin, että pystyisi toimimaankin. Saa nähdä.

   Poista
 2. Kauniit sukat :) Pitää itsekin testailla tuo malli, jahka ehdin.

  Voimia, jaksamisia ja hyvää joulua sinne <3

  VastaaPoista
 3. Voimia suureen suruusi. Äitini kuoli viime keväänä ja tää joulun aika on aika rankkaa. Ikävä yllättää mitä ihmeellisimmissä paikoissa. Anna itsellesi aikaa surra rauhassa ja neulo vaikka ne kyyneleet sukkiin. Kyllä me lukijat täällä odotetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 voimia sinunkin suruun, vaikka menetyksestä onkin jo hieman enemmän aikaa. Ikävä ei silti hellitä, sen kanssa oppii vain elämään. Huomannut olen myös, että se ikävä todella iskee mitä erikoisimmissa paikoissa. Milloin keskellä jalkakäytävää alkaa itku, milloin lääkärin aulassa, milloin missäkin. Kiitos <3<3<3

   Poista
 4. Kaikkea parasta ja olkoon voima kanssasi <3

  VastaaPoista
 5. Voi otan osaa! <3Lankapaasto alkaa taas blogissani.

  VastaaPoista