perjantai 10. heinäkuuta 2015

Sukkavaihto

Esittelin aiemmin sukat, jotka tein sukkavaihtoon. Hieman skeptisesti suhtauduin odotellessani omiani. Olen kuullut kauhutarinoita, miten jotkut tekevät ohareita näissä vaihdoissa ja kovasti toivoin sukat saavani, joten pelkäsin että juuri minun tuurilla tehdään oharit.

Keskiviikkona yllätyin kuitenkin positiivisesti tullessani töistä kotiin. Eteisen matolla, kun oli pieni paketti josta kuoriutui viesti sukkaystävältäni ja aivan ihanat sukat sekä pikkuinen puinen kissa.

Olen kauan suunnitellut tekeväni juuri tästä novitan 7veljestä raitalangasta itselleni sukat. Tykkään kovasti sinisestä ja tässä raitalangassa se on aivan ihana. Sukkavaihtoon osallistuessani halusin kuitenkin antaa tekijälle vapaat kädet tehdä juuri siitä langasta ja väristä mistä itse haluaa. Ja sukkaystäväni osasi sitten valita juuri oikean langan. Uskomatonta.

Tykkään kovasti Niina Laitisen malleista, joita on valtavasti ravelryssa. Niitä olen useammat itsekkin jo toteuttanut ja ilahduin kovasti huomatessani, että näissä oli Niinan malli käytössä. Mukavaa, kun muutkin tykkäävät.

Kokokin osui aivan nappiin, ensin tuntuivat hieman löysiltä mutta mukautuivat jalassa nopeasti täydelliseksi. Näissä on ihanan pitkä varsi, joten lämmittävät kunnolla myös syksyllä ja talvella.

Kokonaisuudessaan onnistunut sukkavaihto. Opin itse luottamaan käsityöihmisiin hieman lisää sekä sukat olivat aivan ihanat. Mitä näin kuvia muidenkin sukista, ovat muutkin saaneet/tehneet upeita sukkia. Tälläisiä pitäisi olla useammin :)


4 kommenttia:

  1. Heipähei Heltsu! Sinulle olisi haaste blogissani :) http://koukussaneulomiseen.blogspot.fi/2015/07/liebster-award.html

    VastaaPoista
  2. heissan!! jätin sulle blogi haasteen!! http://lankojajakissankarvoja.blogspot.fi/2015/07/ensimmainen-blogi-haasteeni.html

    VastaaPoista