keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

KyJy-15 nro:1 Nilkkurit

Olen vakaasti päättänyt totutella neulomaan ohuemmillakin langoilla ja totesin, että helpointa siirtyä 7veikan paksuisesta ja 6-säikeisestä langoista 5-säikeisiin lankoihin eli nallen paksuisiin.
Iski kuitenkin epävarmuus, riittääkö pinna neuloa aikuisen sukat niin ohuesta langasta. Tätä miettiessä totesin, että parasta tehdä varresta nilkkasukka pituinen. 

Näitä neuloessa tajusin, että se paksuusero näissä langoissa ei tosiaankaan ole niin kovin huima eli pinna olisi kyllä riittänyt neulomaan pidemmänkin varren. No mutta nämä menevät siihen hyväntekeväisyys keräykseen, jossa kerätään vauvoista-nuorisoon sukkia, joten eiköhän näillekkin käyttäjä löydy.

Tässä nalle taika-langassa oli väritys jotenkin aivan ihana. Tähän kesti jonkun aikaa tottua, että väri alkoi miellyttää silmää ja nyt olen aivan rakastunut sitten. Harmi, että tämä värisävy on ilmeisesti poistumassa novitalta syksyn uuden värikartan myötä.
Nilkkasukat
Lanka: Novita taika 893
Puikot: 3mm
Koko: 38/39
Paino:54g
Aloitus: 20.6
Valmis: 21.6
4 kommenttia:

 1. Nätit sukat! :) Itse hamstrasin vaikka kuinka paljon noita kesän Nalle Taika -lankoja, enkä ole vielä keksinyt yhtään mitään käyttöä niille. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) itte tarvis kans keksii niille käyttöä muuhunki ku vaa perussukkii :|

   Poista
 2. Onpas kyllä ihanan väriset! Pitäis itsekin alkaa totuttelemaan nuihin ohuempiin lankoihin, pari kertaa oon aikuisen sukat tehnyt niillä ja aika tuskaa on tähän asti ollut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kannattaa ehkä alottaa jostai pienemmästä eka.. esim vauvan tai lasten sukat ni jospa se lähtis sujumaa helpommin? :)

   Poista