maanantai 6. heinäkuuta 2015

Pojan perussukat

Päätin pitkästä aikaa kokeilla jospa minulle kuitenkin sopisi ne neliskanttiset puikot. 
Puikkovarastosta löytyy metalliset 15cm cubiksit ja niillä tikutin sitten nämä. Ja pakko se on vaan todeta, että turha niitä uusia mahdollisuuksia on puikoille antaa. Kun ne eivät sovi niin eivät vain sovi. Liian lyhyet puikot ja muotoilu aivan kamala omiin käsiin. Nämä puikot tuleekin lahjoitettua eteenpäin ihmiselle, jolle ne ainakin sopivat.

Pitkästä aikaa tuli neulottua regian stripemaniaakin ja pakko sanoa jälleen kerran, että aivan ihana lanka. Lanka on ihanan tuntuista neuloa ja värit miellyttävät silmää. Ainoa miinus, jonka olen regian langoissa huomannut kerta toisensa jälkeen on se langan kierre. Se on vain liian löysä omaan makuuni ja siksi tietyllä tavalla tykkäänkin novitan langoista kovasti. Novitalla se kierre on juuri sopiva omaan käsialaani, jolloin ei tule sellaisia yksi säie jää vahingossa silmukasta-tilanteita niinkuin voi löysäkierteisen kanssa käydä helpommin.

Eipä näistä sen enempää ole kerrottavaa, hyväntekeväisyyteen menee jälleen siihen vauvojen-nuorten settiin mitä olen tekemässä.

Perussukat

Lanka: Regia Stripemania
Puikot: 3,5mm metalliset cubiksit (hyi)
Koko:31
Aloitus: 12.6
Valmis: 14.6
Paino: 42g

Varressa 1oikein 1nurin-joustinta niin, että oikeat silmukat neulottu kiertäen. Pitäisi kuulemma tulla napakampi varsi näin. Hidasta ja epämiellyttävää neuloa näin, joten en usko tekeväni tätä enää pahemmin muualle.8 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset perussukkaset! :) Itse en melkein koskaan jaksa tehdä 1 o 1 n -joustimen oikeita kiertäen, ainakaan jos koko varteen olen sitä tekemässä. Maksimissaan 15 kerrosta sitä tekisi johonkin varren yläosaan, ei enempää. 2 o 2 n itseltä sujuu nopeiten ja helpoiten noista resoreista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ite teen kans normisti vaan normi 1o, 1n-joustimen mutku niin moni hehkuttanu tota kierrettyä joustinta ni oli pakko testata. Sitku tota teki viel huonoil puikoil ni oli tosi negatiivinen fiilis tehdä tota vartta. Tarvis muuten pitkästä aikaa tehä 2o 2n-joustinta, vaihtelun vuoks :)

   En sit tie muuttuuks toi nopeemmaks tehdä, ku tota tekis enemmän.

   Poista
 2. Olisiko blogin nimen vaihtamisen paikka, kun sinulla sitä miestä ei enää ole? :) Terkut VoiVista vai miksikä sinä sitä kutsuitkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, blogin nimi on se mitä on ja päätän sen itse :) muutan nimeä ja kuvausta jos katson sen tarpeelliseksi, ei huolta. Ja kiitos vain terkuista, olisit toki voinut laittaa oman nimesi kommentin perään niin olisi selkeämpää keneltä terkut on ;)

   Poista
  2. On se kiva, kun kaiken maailman ääliöt ja idiootit saa käyttää nettiä...

   Ja joo, kyseisen ryhmän nimeks vois vaihtaa "Voi vittu". Sen verran jäätävän tyhmää porukkaa siellä on, että toi lausahdus pääsee suusta melkeinpä joka kerta kun ko. ryhmän avaa.

   Ja kyllä, olen riidanhaluinen ja kateellinen ihmisraukka, joten kommentoin ihan omalla nimelläni.

   Poista
  3. Kiitos Linda, hajosin just aika totaallisesti :'D

   Poista
  4. Olipa kiva tavata sinut ja kumppanisi. Tulkaapa meillekin päin joku viikonloppu niin saadaan vaihtaa lisää lankoja :)

   Poista
  5. Mitä vittua oikeasti, mistä tollasia idiootteja sikiää... Kai jokainen saa pitää bloginsa nimenä ihan mitä tahansa, liittyi se sitten sisältöön tai ei.

   Poista