lauantai 13. syyskuuta 2014

Asunnottomien yö 2014

Facebookissa törmäsin Voihan villasukka-nimiessä ryhmässä tapahtumakutsuun, jossa kerätään sukkia asunnottomien yössä jaettavaksi. Tapahtumahan on 17.10.2014 koko Suomessa.
Tapahtumasta löytyy lisätietoa asunnottomien yön villasukkakeräys. Ideanahan tapahtumassa on ollut, että koitetaan kerätä 1000kpl erilaisia sukkia jaettavaksi asunnottomien yössä naisille ja miehille. Eilen luin facebookista tapahtuman yhden järjestäjän sivuilta, että sukkia olisi kasassa 500paria. Se on valtava määrä, mutta vielä on matkaa tavoitteeseen.

Ensin oli sekaannusta, sillä luulin sukkia kerättävän vain Helsingissä. Harmittelin, että tulee turhan kalliiksi lähettää monta paria sinne ottaen huomioon, että ei ne langatkaan ilmaisia ole. Tavoitin facebookista yhden keräyksen järjestäjistä, joka ilokseni paljasti, että sukkia voi tosiaan toimittaa ihan minkä paikkakunnan A-klinikalle tahansa. Eli saan säästettyä postituskuluissa ja laitettua nekin rahat sitten lankoihin, ja näin ollen tehtyä vielä lisää sukkia :D

Tällä hetkellä valmiina on tälläisiä. Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä heittämässä nämä Turun A-klinikalle. Tarkoitus olisi tehdä vielä lisää :)

Broken seedit laurista ja silver dreamista vahvistetulla kantapäällä n.kokoa 37.

Novitan raitalangasta ja viiking villestä valepalmikkoa sekä kirjoneuletta. Koko 40.

Fluormaniasta sekä viiking villestä valepalmikkoa ja kerrosrivinnousua. Koko 40.

Novitan uudesta raitalangasta valepalmikkoa. Koko 39.

Villa allergiselle tein akryylistä korvaavat. Eli puro batikista valepalmikkoa.


Valepalmikko julesia 7veikoista. Koko 38/39.
sukat kokoa 42, novitan uutuus langasta 7veljestä viidakosta.
Olgaa ja muurahaisenpolkua novitan raitalangasta :) koko 38/39.
Valepalmikko polkkaa :) koko n.39.

Kaaripitsiä fluormaniasta, koko 37/38.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti