torstai 22. joulukuuta 2016

Tuovin valepalmikkosukat

Olen useammalta vanhalta tutulta saanut nyt lapsen syntymän jälkeen viestejä, että miten pitäisi nähdä. Ja kovasti on ollut tarkoitus näitä ihmisiä nähdäkkin, jotenkin vain päivät ja viikot lipuu ohi ja jos mitään suoraa päivää ei sovita, jää tapaamiset. Tällä kertaa ex-anoppini kanssa viestiteltiin ja hän mainitsi olevansa tulossa Turkuun ja että haluaisi nähdä meitäkin. Tästä sitten sain inspiraation, että hänelle on tehtävä pitkästäpitkästä aikaa sukat. Olimme hänen poikansa kanssa lähes 9vuotta yhdessä ja ex-anoppini oli ensimmäisiä kenelle aloin aikoinaan tekemään sukkia. Siksi pitikin nyt näyttää, että hieman on jotain kehitystä tapahtunut siitä alkupisteestä. Tosin näitä tehdessä huomasin sen järkyttävän asian, että kun ei ole ehtinyt yhtä paljon neulomaan niin käsiala on huonontunut. Ja kun tuo keskittyminen on hieman tuota rajallista tällä hetkellä, tulee virheitäkin työhön ihan eri tavalla. Tarvitsee alkaa petraamaan kyllä tätä asiaa ja koittaa saada edes kerran viikossa neulottua tämän kerran kahdessa kuukaudessa sijaan. 

Nyt kun poika on isompi, on inspiraatiokin palannut aivan eri tavalla käsitöihin. Kovasti puikot kutsuvat koko ajan ja aina kun poika malttaa olla lattialla edes 10minuuttia, tulee neulottua. Ja nämä sukat valmistuivatkin sillä tavalla yllättävän nopeasti. Käytännössä aikaa taisi mennä lopulta noin 4päivää. Mikä on siis todella vähän siihen nähden, että en kuitenkaan saa neulottua pitkiä aikoja putkeen. Miten te muut neulootikkoäidit ehditte neulomaan? 

No niin tai näin, nämä sukat luovutin marraskuun viimeisenä sunnuntaina ex-anopilleni. Toivottavasti ovat mieluisat ja sopivat! 

Tuovin valepalmikkosukat
Lanka: 7veljestä, keltainen (joka ei toisessa kuvassa jostain syystä näy oikein vaikka kuinka yritin muokata sävyjä..)
Puikot: 3,5mm
Koko: 39
Paino: 106g
Ohje pitsiin: klik


2 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Pitääpä testata tuota pitsikuviota, näyttää kivalta.

  Mulla ainakin neulontainnostus tulee ja menee, kun aika on niin kortilla. Nyt on taas uusia töitä valmistunut, vielä kun sais päivitettyä blogiakin pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On kiva neuloakkin, eli kannattaa testata :)

   Ja blogipäivityksiäsi odottaen :)

   Poista