tiistai 10. toukokuuta 2016

Kevään keskeneräiset haaste osa 1.

Silmukan saalistus-blogissa törmäsin kevään keskeneräiset haasteeseen joitain aikoja sitten ja päätin siihen osallistua. Osallistumistöiksi valitsin keskeneräisten kassista kaksi eri sukkaparia, jotka kummasti ovat jääneet kummittelemaan keskeneräisinä. 

Toinen on sentään tullut valmiiksikin ja toinen kummittelee edelleenkin vain keskeneräisenä. Hups :D No tulee valmiiksi tämän haasteen aikana tai ei niin eipä se ole niin vakavaa. Jossain välissä kuitenkin valmistuu. Tällä hetkellä kädet niin huonossa kunnossa, että en jaksa ottaa stressiä siitä keskeneräisestä. Tartun puikkoihin, kun pystyn ja ehdin.

Jules sukat
Lanka: 7veljestä
Koko: 42
Kohde: Äitini mies
Puikot: 3,5mm
Aloitus: 25.12.2015
Valmis: 2.3.2016
Langan menekki: -128g
Fiilis: Näitä sukkia aloittelin äitini kuoleman jälkeen, joten neulefiiliskin oli sen mukainen. En itseasiassa muista enää näiden aloituksen ajankohdasta mitään. Mennyt joulu- ja tammikuu aika sumussa. Sen muistan, että mitään en pystynyt tekemään loppuun asti pahimman surun ollessa päällä. Nyt onneksi olen vihdoin saanut nämäkin valmiiksi ja jopa viimeisteltyä (se tuntui olevan yllättävän vaikeaa myös..). 10 kommenttia: