maanantai 5. syyskuuta 2016

Taika sukat

Nämä sukat on jääneet esittelemättä jo pitkään. Nämä on tullut aloitettua jo syksyllä -15 ja ovat vain jääneet roikkumaan. Ensin ajattelin, että kiva tehdä räsymattomaisen värityksen omaavasta langasta sukat ja oli ajatuksena, että tekisin ne itselleni. Sitten väritys alkoi kuitenkin omaa silmää tökkimään niin paljon, että päädyin tekemään ne hyväntekeväisyyteen. Vaikka lanka ei omaa silmää miellyttänytkään loppujen lopuksi niin onneksi on aina muita, joilla on erilainen värisilmä (ja värinäkö) kuin minulla, joten eiköhän nämäkin jollekkin kelpaa. 

Malliksi valikoitui superhelppo aivot narikkaan neulos, vaikka sekään ei tunnu kunnolla näkyvän langan kirjavuudesta johtuen. Lopputulos näyttää mielestäni kuitenkin hauskalta eli loppujen lopuksi olen tyytyväinen näihin sukkiin.

Molly sukat
Lanka: Nalle taika, sävy: 852
Puikot: 3mm
Ohje: 1-2krs: kaikki oikein. 3krs: 1oikein 1nurin. Ja näitä kierroksia toistetaan.11 kommenttia:

 1. Nätti efekti tulee värikkääseen sukkaan tuosta joustinneuleraidasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) noi pätkävärjätyt langat on välillä tosi haasteellisia mallien puolesta mut ite tykästyin toho yhdistelmään kanssa
   :)

   Poista
 2. Tosi kivat, mä voisin kuvitella tekeväni tästä langasta itselleni hieman pidemmällä varrella olevat perussukat ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se kiva kyllä näissä pätkävärjätyis on kiva, että väritys tuo oman spesiaaliuden jo perussukkaanki ni neki näyttää niin kivalle :)

   Poista
 3. Todella kauniin väriset sukat! :) Mulla taitaa itsellänikin olla kerä tätä lankaa lankakaapissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jännä huomata muuten nyt blogitekstin julkasun jälkee, et nyt nää sukat miellyttääki värimaailmaltaan omaaki silmää ja mietin, et jos kuitenki tekis itelleenki viel sukat tästä sit joskus... :'D

   Poista
 4. Oh, tää on varmaan mun lemppari noista Taika-langoista väritykseltään. :D Jotenkin kiehtova tuo värien kulku. Kesällä teinkin yhdet sukat tästä langasta ja sitä sain itse asiassa vasta kerän lisääkin. Hih. Kivat sukat nämä siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan paremman näkönen toi värien kulku jos näkee tossa kaikki noi värit ja miten ne menee :) ite en taida värisokeana nähdä :/ Onko sukat pysyny hyvänä? :) Niin ja kiitos :)

   Poista
  2. Niin, vaikea sanoa, monet näkee muutenkin värit niin eri tavoin. (: Sukkien kunnosta en osaa valitettavasti sanoa, eivät tulleet omaan jalkaan!

   Poista
 5. Hei, olen antanut sinulle palkinnon/tunnustuksen. :) Käyhän kurkkaamassa: http://craftcandidate.blogspot.fi/2016/09/blogger-recognition-award_22.html

  VastaaPoista