maanantai 10. marraskuuta 2014

Maastosukat

Mies katseli pitkään, kun valitsin mistä langoista teen muille sukkia. Ihmettelin katseen syytä kunnes kävi ilmi, että näki langan mistä halusikin juuri itselleen sukat. Kumma juttu, kun hänelle taidan olla eniten tehnyt sukkia ja sitten, kun kerrankin teen jollekulle muulle haluaa hänkin uudet :D Ihanaa kuitenkin, kun villasukista tykätään.

Näissä mietityttää lähinnä se, että lankana on 7veljestä viidakko. Mies on itse myös todennut, että 7veljestä on huono hänellä. Herkkä iho niin kaikki kutittaa. Mutta itseppä langan valitsi, joten saa olla tyytyväinen. Nämä tuli tehtyä joululahjaksi, eli täytyy toivoa, että tuo mies ei saa vieläkään inspiraatiota tulla tutkimaan tätä blogia :D

Olen vihdoin alkanut onnistumaan kutoa taas ihan normaalisti sileää ja siksi onkin kiva tehdä ihan perussukkaa taas. Onnistuin jossain välissä tekemään aina perussukassakin niin, että jalkaterässä oli löysiä silmukoita, joita piti sitten kiertäen kutoa ja eipä näyttänyt kivalta. Mutta nyt taas onnistuu!

Eli maastosukat 7veljestä viidakosta.
Lankaa meni 102g.
Koko 42.
Törmäsin Narukerän blogissa maailman ihanimpaan pipoon. Ja pakko oli saada itsellekkin. 
Yllätyin pipon koosta tosin. Koko oli unisex mutta ajattelin, että olisi silti ennemmin liian pieni kuin liian iso itselleni. Tähän mennessä aina, kun on pitänyt päähineitä ostaa on kokona ollut xl, pääni on tosiaan aika iso. Tämä pipo oli kuitenkin jopa minulle hieman iso. Päässä pysyy kyllä mutta mietityttää miten mahtaa toimia pienempi päisillä.. Tästä linkistä näkee Narukerän tekstin piposta, siinä myös tieto mistä pipoja saa :)
Yllätyin myös positiivisesti siitä, että tuo harmaa osuus oli heijastavaa materiaalia. Nyt kun on pimeää koen, että niitä heijastimia ei voi oikein olla liikaa. Ja vaikka pipon heijastin ei varmaan ihan niitä virallisia heijastin juttuja täytäkkään, niin heijastaa sekin kuitenkin aika hyvin :)



6 kommenttia:

  1. Oli joo ihana :) ja nopea toimitus, yllätyin ihan :D

    VastaaPoista
  2. Ihanat viidakkosukat! Mun tekis hirveästi mieli ostaa tuota seepralankaa, mutta en ole kehdannut nyt kun on kukkaron nyörit tiukalla. Ehkä sitten joskus. :)

    Ihanaa että sait tuon pipon! Se on kyllä tyylikäs! Ja heijastimia ei koskaan voi olla liikaa. Juuri viikonlopulla satuin yliajopaikalle, joku oli jäänyt auton alle, mutta en tiedä miten oli käynyt... Mietin että heijastin voi tosiaan pelastaa hengen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) niistä tulee kyllä kivan erilaiset :) varsinkin toi seepralanka on niin yllätyslankaa et ei ikinä tiedä millaset tulee. Pysyy mielenkiinto yllä :) mut lankana toi on karheeta :/ Ja ehtiihän tota sit myöhemminkin :)

      Kiitos vielä, kun vinkkasit tosta piposta! Siitä on tullu itellä täys lemppari :) Ja voi ei :( noi on aina kauheita,kun tollasia tapahtuu. Se on niin pienestä kiinni, kun jotain sattuu ja miten se heijastin vois oikeesti auttaa..

      Poista
  3. Mahtava pipo. Joululahjaks vois pyytää ;)

    VastaaPoista
  4. mähän sanoin :D Onko hyvän kokonen se pipo? :)

    VastaaPoista